Ruh Salatası (Alternatif Rock)-Ankara

Ruh salatasi Mart 2004..te Çagatay TOPÇU ve Hüseyin ÇETIN tarafindan Ankara..da kuruldu. Grup birçok bar programlarinda, konserde; Kurban, Athena, Zardanadam ve Çilekes gibi ünlü gruplarin alt grubu olarak sahne aldi.Bu süre içersinde grupta bass gitarlari Mithat ALLAR çaldi.2006 temmuzunda Çagatay Topçu'nun gruptan ayrilmasiyla grupta birçok degisiklik meydana geldi.Öncelikle gruba gitarist olarak ''Serhan ÖZÜSEVEN'' dahil oldu.Grubun vokallerini ise ''Tamer MELIKKÖYLÜ'' üstlendi.Grup yaklasik olarak 4ay vokalde Tamer MELIKKÖYLÜ'yle devam etti;profilimizde yer alan ''isyan''adli parçada vokalleri Tamer yapmistir.Studio Feedbackte yapilan kayittan bi süre sonra grup Tamer MELIKKÖYLÜ'yle yollarini ayirdi.Bundan sonra grup bir süre süreligine müzige ara verdi.Yaklasik 3 ay sonra yine birkaç bassçi ve vokal denedikten sonra vokalde Özden TAŞDEMİR ve bas gitarda Eren ERGÜLEÇ'lE yollarini birlestirdi.Grup halen bu 4lüyle yoluna devam etmektedir.

HÜSEYİN ÇETİN:davul&perküsyon,geri vokal
SERHAN ÖZÜSEVEN:gitar ve geri vokal
ÖZDEN TAŞDEMİR:vokal
EREN ERGÜLEÇ:bas gitar


DEMOLARIMIZA
BİZİM İLE İLGİLİ AYRINTI BİLGİYE
ve DAHA BİRCOK SEYE

[url]http://www.myspace.com/ruhsalatasi [/url]
 
SELAM İNSANLAR!!!
RUH SALATASI organizasyon yetersizliği yüzünden 17 mayıstaki tobb şenliklerinde sahne almama kararı almıştır.ilerideki zamanlarda organizasyondan anlayabilecek veya böyle şeyleri kaldırabilecek kişilerin bu işe girmelerini umar saykodelik performanslarımıza daha da sayko şekilde devam edeceğimize and içeriz;):)
 
SELAM İNSANLAR!!!
RUH SALATASI organizasyon yetersizliği yüzünden 17 mayıstaki tobb şenliklerinde sahne almama kararı almıştır.ilerideki zamanlarda organizasyondan anlayabilecek veya böyle şeyleri kaldırabilecek kişilerin bu işe girmelerini umar saykodelik performanslarımıza daha da sayko şekilde devam edeceğimize and içeriz;)
 
Ruh salatası eski günlerini aratmayacak bi kadroyla yeniden siz ankaralı müzikseverlerin karşısında:)))eski tarzımıza oranla şimdi daha çeşitli ve daha değişik coverlarla sizlerle beraber olacağız..

Yakında..Bar programlarımızın saatlerini ve yerlerini sizlere buradan duyuracağız..

Esen kalın..
 
başarılar arkadaşlar yeni kardo ve hayırlı olsun güzel işler yapıcanıza eminim...konserlerde görüşmek üzere..

bu arada 13 ocakda ki konserin afişinide ekliyim ...

13ocakpunkep2.png
 
Gölge tunalıdaki performansımıza bekleriz arkadaşlar...güzel bi gece olacak umarım...diğer çalıcak gruplara da başarılar diliyoruz..


Saygılar..
 
öyle bir göz atıyordum bir de ne göriyim :D :D 17 ocak 2008 tarihli Insula performansınız muazzamdı, halk galeyana geldi.. 18 ocak 2008 gölge tunalı performansınızda da bizzat orada bulunacağım ve insanların galeyana gelişini kayıt edeceğim; aynen devam saykodelik rakırlar sizi.. öpüyorum al yanaklarınızdan.. (=
 
Geri
Üst