10.000 Tl Bütçeli Elektro Gitar Tavsiyesi

Hocam,
Suhr modernleri ya da classicleri oneririm, her yola geliyorlar. Push pull olursa (50dolar fiyat farki oluyor) hemen hemen 6 7 farkli ton alabiliyorsunuz. Bende maun govde cocobolo neck var, maple strattan sonra biraz koyu geliyor. Basswood govde maple sap tavsiye ederim, daha versatil olabilir. Kolay gelsin :)
 
Metin türkcan tonu veya tarzından söz edilecekse eğer fender strat ve teleden uzak durmanızı öneririm. Bence siz jackson veya gibson alırsanız daha mutlu olursunuz gibi geliyor bana.
 
Hocam netten baktımda tasarımları pek beğenemedim. İstanbulda kim satıyor bu gitarları? Tavsiyenizi değerlendirexeğim :)
Do-Re de mevcut bir çok modeli orda deneyebilirsiniz. Santana, Opeth gibi adamların kullandığı gitarlar bunlar. Şu iki müzik arasındaki tarz farkı ve gitarın sunduğu ton yelpazesini düşünürsek, en ideal gitarlardan biri şuan fikrimce. Ayrıca floyd rose'da da gayet başarılı.
 
Bu başlık halen gidiyormu ya :) Arkadaş gitara 10K para verebilecek isen zaten müzikal anlamda bir birikimin olması lazım ve kafada tercihler oturmuş olmalı. Amma uzamış gitmiş. Trollük mu yapılıyor diye düşünmeye başladım.

Zaten 10K ile alınabilecek gitar seçenekleri belli. Tarz belli.. Ne bileyim, trolleniyoruz gibi hissettim bir an.
 
Bir ara orjinal 79 Stratocaster vardı 6000 liraya. Satılmış mıdır bilmiyorum. Ama benim tavsiyem Reissue gitarlardan uzak durmanız. Suhr bakabilirsiniz ama. Gidip deneyin en beğendiğinizi alın :) en mantıklısı bu :)
 
Arkadaşlar merhaba

Uzun süredir foruma girmiyordum şimdiye nasipmiş :) Gibson les paul custom düşünüyordum fakat bu kadar fazla para vermeye gerek varmı diyede düşünüyorum fender ve ibanezlerede bakıyorum. Metal vs çalmayacam yeri geldiğinde jazz yeri geldiğinde rock çalabileceğim bu tonları yakalayabileceğim gitar arıyorum. Bütçe olarak sıkıntım yok 10.000 tlye kadar çıkabilirim. Güzel tavsiyelerinize ihtiyacım hepinize selamlar :)
suhr classic antique tavsiye ederim.ya da fender custom shop.rosewood klavye tercihen daha tatlı olabilir.
 
Hocam bende farklı bir öneri sunayım belki fikir değiştirir metal müzik çalmak istersin.

Piyano - Dijital Piyano - Gitar - Müzik Aletleri Sitesi - doremusic yanlış hatırlamıyorsam bu and justice for all albümünde kullanılan albümün bir sonraki serisi.

Jackson RRXT Snow White Elektro gitar satışı en uygun koşullarla GaRaJ'da bu da artan parayla alabileceğin güzel bir gitar.
nickiniz ve gösterdiğiniz gitarların uyumu harika!
 
Arkadaşlar tekrar merhaba :)

Bugün dore müzikte deneme şansı bulduğum gitar ve birkaç alternatifiyle size sunmak istiyorum. Gitarı blackstar ht5r lambalı amfi ile denedim gitardan gayet memnun kaldım. Sadece tel yüksekliği biraz fazla gibi geldi önceki gitarıma göre :)
Ayrıca halen stratocaster da deneyemedim o halen içimde :)

Gibson LP Studio 2016 Hiperformance Satin Ebony Elektro Gitar

Alternatifleri
Gibson LP Studio 2016 Hiperformance Alpine White Gold HW Elektro Gitar

Gibson Les Paul Studio 2016 T Ebony Elektro Gitar

Gibson Les Paul Studio 2016 T Alpine White Gold Hardware Elektro Gitar


Ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim :)
Ayrıca blackstar amfi hakkında hiçbir fikrim yok buna alternatif ne önerebilirsiniz? Marshall code öneren oldu onuda düşünüyorum. Amfide 2000 tlye kadar çıkabilirim
 
10000 TL ne oldu? Sen gitar alana kadar kur 3.10'dan 3.50'a geldi al artik birsey de hepimiz rahatlayalim kardesim....

Hocam hangi mesajımda 10000 tl'ye gitar alacam dediğimi gördünüz? Yok 9 bin olmaz illa 10 bin olacak dedim mi ben? Tekrar okursanız 10000 tl bütçeli gitar arıyorum dedim. Birbirinden değerli görüşler aldım ve en son ben gidip bakacaktım ve gibsonları denedim yukarıdada görüşümü yazdım.
Yardımcı olacak yapıcı mesaj yazarsanız sevinirim.
 
Geri
Üst