Metallica

evet yani enstrümanları kafamda kafamda çalıyorlar gibi bir düzenleme yok, hepsi de duyuluyor, davul tonunu çok beğendim, keza ben şarkıları da beğendim. Ortaya riff salatası kafası karışık şarkılar değil o kadar, yolda yürürken mırıldanacağım melodiler var.
 
Tamamını oturup sindirerek dinleyemedim ama ilk izlenimim pek iyi değil. Parçaları "oo bu fena olmadı, şu da dursun kenarda" dedikleri bir riff havuzu oluşturup oradan birbirine uyanları uç uca ekleyerek yazmışlar gibi bir his uyandırdı bende. St. Anger ve sonrası yok bende malesef... (Metallica 'nın Justice albümünü şahzi zirve noktam olarak alıyorum)
 
Murder One muhteşem + muhteşem bir çalışma. En iyi kliplerinden biri oldu Metallica'nın. Albümü sapık derecesinde dinledim ve kendi sıralamamda 9. sıraya terleştiriyorum. Bütün albümün epik olmasını bekleyemem lakin The day that never comes veya All Nightrame Long kadar güçlü şarkılar yok maalesef. Listemi merak edenler olursa ;

1- Ride the Lightning
2- Master of Puppets
3- ...And Justice For All
4- Metallica
5- Kill 'em All
6- Load
7- Reload
8- Death Magnetic
9- Hardwired... to Self-Destruct
10- St. Anger
 
Albüm gayet güzel, dinlemesi zevkli ve taş gibi olmuş. Death Magnetic te güzel albümdü ama şarkı sonlarındaki zorlama uzatmalar ve o garip baş ağrıtan tonlar yokmuydu...

Çoğu kişinin aksine albümün soundunu çok başarılı buldum, eski albüm soundlarının kendine has tabi yeri var ama bu rifflere bu ton güzel olmuş.
 
Güzel bir bitiş yapıyorlar ama. Hardwired... to self destruct ile... Lars'ın konser boyunca en bomba çaldığı parça galiba. :D Gece gece iyi geldi konser.

edit: bitmemiş hala :D

edit2 : bitiş şarkısı Seek and Destroy imiş, çoştur. :D
 
AHAHAHA Kirk'ün doğum gününü kutladılar konser sonu...

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı.JPG
 
Geri
Üst