Blues Rock Ve Gamlar

Gerçekten öğrenmek ve kendini geliştirmek istiyorsan, zamanımı bu işe adayacağım diyorsan net bir şekilde hoca diyorum. Çevrende yanlışını görüp düzeltecek birileri yoksa hele daha da ehemmiyet kazanıyor hoca faktörü. Sistematik ve gözetimde yapılacak bir çalışma yıllar kazandırır.

Nerede oturuyorsunuz bilmem ama ders alacağım dediğinizde de hocanın nitelikleri, yaklaşımı da çok önemli. Ne idüğü belirsiz birisinden ders almaktansa kendi başına geliştirmen de daha evla olabilir. Böyle de bir ikilem mevcut.

Yanlış yönlendirmek istemem, bire bir tanışmıyorum kendisiyle ama sosyal medyadan takip ediyorum kendisini, bir görüşün isterseniz eğer İstanbul'da oturuyorsanız ve erişebilecek mesafedeyseniz;

Elektrik Gitar Atölyesi | Facebook
Yorumunuz için çok teşekkürler. Ankaradayım malsef :(
 
Daha önce blues rock ve gamlarla alakalı bir konu açmıştım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim. Bir sorunum var. Tablardan yola çıkarak gamlara alışmaya çalışıyorum. Fakat çok hızlı geliyor yada ben hızlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Hepinize teşekkürler.
 
İlk yardımı, konu başlığını anlaşılır şekilde düzenleyerek ve konuyu olması gereken başlığın altına taşıyarak ben yapıyorum... :)

Hatta, ilk konunuza taşıyorum, çünkü sorun aynı...
 
Geri
Üst