Türkrock Kampanya Ve Indirim Takip Konusu

Arkadaşlar Selamlar;

TürkRock üzerinde Müzik Enstrumanları ve Ekipmanlarına yapılan kampanyaları ve indirimleri takip edebileceğimiz toplu bir konu eksikliği var. Öyleki ucuz olsun diye Türkiye'den ikinci el olarak aldığımız enstruman veya ekipmanların çoğu aslında yurtdışındaki indirimler takip edilerek, sıfır olarak daha ucuza kapınıza kadar gelebiliyor. Ben bu tip durumlara genellikle denk geliyorum ama hem satıcıyı zor durumda bırakmamak hemde ürünü alan kişinin hevesini kırmamak için "Keşke almasaydın, bak aynı ürünün sıfırı bu siteden yarı fiyatına kapına kadar gelirdi" diye yazmıyorum :)

Sadede gelirsek bu konuda ;

1. Türkiye içindeki Müzik Mağazalarının yaptığı, önce bindirim sonra indirim şeklinde olmayan, gerçekten normal sıfır fiyatlarından ucuza gelen enstruman ve ekipmanların indirim ve kampanyalarını,
2. Yurtdışında bulunan, Türkiye'ye gönderimi olan ve olası Kargo + Gümrük ücreti eklendiği halde Türkiye piyasasından ucuza, yurtdışı standartlarına veya kampanyasına göre yurtdışı fiyatından da ucuza temin edebileceğimiz enstruman ve ekipmanları,

Herkesin haberi olması için paylaşabiliriz diye düşünüyorum. Burda önemli olan "Ebayde sıfırı 1000 Dolar, bakın bendekide sıfır ben 500 Dolara veriyorum" gibi şahısların değil kurumların indirimlerini ve kampanyalarını paylaşmaya özen göstermek.

Böylelikle kampanyalardan herkesin haberi olacağı için "Yurtdışından 3'e alıyım, burda açıp kullansam bile 5'e itelerim"cilerden, "Bilmemne Müzik indirim yapmış. Bikaç bişey alıyımda bi köşede dursun, kampanya bitince kullanmaya fırsatım olmadı diye 2 katına gömerim"cilerden bi nebze arınmış olacağımız gibi, aynı zamanda yurdışından ürün alıp üzerine %50 koyup sahibinden mağazasına ilan açan merdiven altı çakal esnaflara para kaptırmamış oluruz.

Ben denk geldikçe eklemeye başlarım. Teşekkürler...
 
Amazon.de üzerinde gözüme takılan benimde aradığım bikaç ürün var. Syafada yazan fiyata bakmayın, Thomann gibi sepete ekleyince Almanya'nın vergisi düşüyor. Kargoda ücretsiz. Gümrük vergisi ekleniyor sadece...

Yamaha THR5 : 700 TL'ye geliyor. Türkiyede sıfırı en ucuz nakit 1100 TL.

https://www.amazon.de/gp/product/B006JZNJSA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Audio Technica LP60-USB : 450 TL'ye mal oluyor. Türkiyede bu USB'li modeli en ucuz 850TL'ye bulabildim. Alıcam büyük ihtimalle :)

https://www.amazon.de/gp/product/B00EUSMFPQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Edit : Amazon linki koyamıyorum gözükmüyor, gözükende yönlenmiyor :) Copy/Paste yapmanız gerekicek linkleri...
 
Son düzenleme:
Digitech ipb-10 nasıl var mı deneyen? İpadte içinde mi geliyor? Sadece içindeki pedalları kullanabiliyor muyuz amfi yada kabin sim iptal edip?
 
Zuhal'in internet alışverişinde bilgilerimizi paylaşma sıkıntısı olmasa iyiydi.

3.13. ETICARET’e üye olan kişi, yürürlükte bulunan ve/veya yürürlüğe alınacak uygulamalar kapsamında ETICARET iştiraki olan tüm şirketler tarafından kendisine ürün ve hizmet tanıtımları, reklamlar, kampanyalar, avantajlar, anketler ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları sunulmasına izin verdiğini beyan ve kabul eder. Üye, ETICARET’e üye olurken ve/veya başka yollarla geçmişte vermiş olduğu ve/veya gelecekte vereceği kişisel ve alışveriş bilgilerinin ve alışveriş ve/veya tüketici davranış bilgilerinin yukarıdaki amaçlarla toplanmasına, ETICARET iştiraki olan tüm şirketler ile paylaşılmasına, ETICARET iştiraki olan tüm şirketler tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. Üye aksini bildirmediği sürece üyeliği sona erdiğinde de verilerin toplanmasına, ETICARET iştiraki olan tüm şirketler ile paylaşılmasına, ETICARET iştiraki olan tüm şirketler tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder.
 
Mooer Pedallarıda ucuza geliyormuş. Amazonun sattığı modellerde hem oranın vergisi düşüyor, hem kargo ücretsiz, hemde 75 Euro altında kaldığından gümrük vergisi yok. Ortalama 150 TL civarı geliyor bir pedal. Burda ikinci el fiyatı :)

https://www.amazon.de/dp/B008TNAG0E/ref=twister_B00OPAUQ14?_encoding=UTF8&th=1

Zoom G3 Processor : 138 Euro / 490 TL'ye geliyor. Burda Sıfırı 775 TL İkinci elleri 450 TL civarı

https://www.amazon.de/gp/product/B005CH5JXE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Symour Duncan APH-2S Slash Signature Manyetik Seti - 147 Euro / 525 TL'Ye geliyor. Amerika fiyatı ile aynı. Türkiye fiyatı 900 TL :)

https://www.amazon.de/Seymour-Duncan-Slash-Set-Zebra/dp/B003I3MDCO/

Diğer Seymour Duncan manyetiklerde geliyor. Misal Hot Rails Köprü manyetiği 225TL gibi bi fiyata kapınıza kadar geliyor ki yurtdışı fiyatından daha ucuz.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst