Loop Pedalı Önerisi

Canlı performans için ipad kullanmak daha uygun. gecikme sorunu yok, istediğin yere taşıyabiliyorsun . PC de sampling rate düşürmek gerekiyor o da kaliteyi etkiliyor.
ben A7 işlemcili ipad mini retina kullanıyorum. A5 lerde sıkıntı yaratabiliyor, bir arkadaşım o nedenle model yükseltmek zorunda kaldı . Netekim A7 ve sonrası işlemcilerde sorunsuz kullanırsınız. Boyutlar arasında performans değişmez , ben mini öneririm; taşıması ve kapladığı yer az olur, Sahnede mikrofon standında daha az yer işgal eder, önünüzü kapamaz.
Üstad, sahnede ipad ile hangi ses kartını kullanıyorsunuz peki... benim düşüncem daha çok kayıt için...o yüzden boyut olayını sordum geniş ekranda kayıt programlarını kontrol etmek daha mı kolay olur. Gönül notebook olarak almak ister ama ipad kayıt içinde yeterli ise minimum harcama ile sonuca gitmek isterim.
 
Aslında sormak istediğim kayıt açısından irig+ipad ile ses kartı+notebook arasındaki farklardı. Şuan kullandığım notebookta sorunlar yaşıyorum. irig+ipad kayıt için iyi bir çözüm olacaksa neden olmasın. Bu konudaki görüşlerinizi almak istedim.
ikisi arasında dünya kadar fark var elbette :) kayıt imkanlarınız PC de çok daha fazla opsiyona sahip ama i pad ile yapabileceklerinizi de yabana atmamak lazım.
Siz ne tür bir kayıt yapmak istiyorsunuz?
 
Arkadaşlar Merhaba ;

Allahını seven şu olayı izah etsin 1 yıldır aleti sadece vokal olarak kullanıyorum. TC Helicon Play Acoustic -- Loop özelliği var ama ilk kayıdı alıyorum üstüne kayıt tam yazacak ilk kayıt başa dönerken 1-1.5 sn.lik bir bekleme yapıyor.

1 yıldan beri bu aleti kullanıp bu olayı çözedim.Bugün bu forumda buna benzer yorumlar yapılıdığını gördüm.İLLaki biri vardır bunu tam olarak açıklayabilecek
Şimdiden teşekkürler :)
 
Geri
Üst