Dhl Express Taşıma Ayıp Ve Saçmalığı...

@insanatomystic bir ara İstanbul'a gelince uğrasana bana. Çoh gözel LP'üm var. Almak şart değil :ROFLMAO:

@uvidinli abi kafedeydim, saat geç oldu yola çıktım. Ben de evde yaşayan bir canlı türüyüm. Gibson Nighthawvk var, dener misin :ROFLMAO:
Aman, tövbe diyim...:(
Gitarın adı bile ürkünç... "Gece Şahini" (nighthawk) ; gecelerin lordu gibi...:vulcan:
Iyyy!..İçim titredi valla.:nailbiting:
Kötü gitar, pis gitar o... Kıymettttliiimiiisssss... At onu apartmandan aşağıya... Çimene at, canım benim kıymetlimizssss...
Canı acımasın.. İyisi mi bana verrrrr... :ROFLMAO:
Şaka bir yana... Malum sitede vardı bir tane, ama bu kalitede değil o... Nadir bulunan gitarlardan...:)
 
Sonunda resim sahibine ulaştı.
Resmin emanetçisinden gelen son derece içten ve güzel bir yorum beni inanılmaz duygulandırdığı için sizlerle paylaşmak istedim.

"Uğur Bey,

Muhteşem tablonuzu ve nazik mesajınızı aldık. Tablonuzu ilk defa 10 Kasım 2016 tarihinde gördüm ve kızımın töreni biter bitmez sipariş ettim. Hem o günün anlamı hem de gündemin yükü arasında tablonuz bana umut oldu, karanlık bulutların arkasında her zaman mavi bir gökyüzü olduğunu hatırlattı.

İyi ki ressam olmaya karar vermişsiniz. Bu eserleriniz ile binlerce ruha dokunuyor, onlara yaşamın gerçek anlamını hatırlatıyorsunuz.

Hiç merak etmeyin, eseriniz bizim ailenin bir parçası oldu artık. Çerçevesi yapılınca ve evimizdeki yerine kavuşunca size resmini yollarız.

Sevgi ve saygılarımla,

Ali T.......z"
(İsmi izin almadığım için veremiyorum, özür dilerim.)
 
Yerel kargo şirketleri düşük maaşlar ve uzun süren mesailerle insan çalıştırdıkları için iş verimleri çok düşük. Ancak uluslararası kargo firması çalışanları neredeyse konsolosluk çalışanı gibi triplere giriyorlar. Bir de üzerine hata yaptıklarında insan çıldırıyor.
Katılıyorum.:)
Daha önce yazdığım gibi, batılı düşünce tarzını orta doğulu beyne giydirmeye kalkınca bünye dumura uğruyor.:ROFLMAO:
 
Her neyse...
Sonuçta kargo sahibine güvenli bir biçimde ulaştırıldı.(y)
DHL uluslararası iyi üne sahip profesyonel bir firmadır.
Yazılanlardan dolayı hiçbir vesile ile firmayı hedef göstermiş değilim.
Tepkim, yalnızca kargonun teslim alınması sürecindeki yanlış uygulama biçimine olup bu uygulamadan dolayı maruz kaldığım mağduriyetten dolayıdır.
Ancak, iyi niyetli yaklaşımlar sonucunda, mağduriyetim giderilmiştir.:)
Yazdığım şikayet mesajına duyarlı davranarak şahsi olarak ilgi gösteren DHL Türkiye Genel Müdürü Sayın Markus Reckling ve operasyon ile ilgili düzenlemelerin gerçekleşmesini sağlayan Sayın Nazlı Tuğçe Demiroluk'a gıyaben de olsa teşekkür ediyorum.:)
 
Geri
Üst