Ses Kartından Amfiye

Sinyali fx loop'a yönlendirin, seskartından çıkışı önceden düşük ayarlayıp yavaşça yükseltin (ve yazılımdan kabin sim.leri kapatmayı unutmayın)
 
Dip gürültüsü olmamalı . Amfi ses kartı , re-amp ... bir sürü şekil denemişliğim var. Bir yerlerde hata yapıyorsunuz muhtemelen. gain seviyeleri fazla ya da sistemde feedback yapabilecek köprüler kurmuş olabilirsiniz.
 
Ses kartının preampi ile amfininki üst üste geliyor olabilir mi? Ses kartım Esi Duafire .gitarı ses kartındaki hi z girişten girdim .
 
Gtr > ses kartı line in (hi z) > ableton >ableton kanalından line out1 seçili >ses kartı out >amfi in

Ses kartının aynı çıkışları normalde referans monütörlere bağlı ve çok temiz ses alıyorum.ancak şu var monitörlerle olan bağlantıda arada balanced kablo var.

ses kartından jackı amfiye girer girmez gürültü seviyesi bir şekilde artıyor.
 
arkadaslar millenium di e pasif di ile tüm sorunu hallettim. ses kartına girdigim gitar sinyalini istedigim vst efektlerden gecirip temiz bir sekilde anfiden alabiliyorum.
 
Merhaba arkadaşlar ses kartı almak ve bilgisayardan programlardan alacağım ekfti ve sesi anfiye iletmek istiyorum.İbanez amfinin içinbe universal av-998 amplikatör takılmıs garip bir ürüne sahibim altta resmini belirteceğim.Ses kartının output cıkısından sesi amfinin inputuna takarsam ses alabilir miyim?
almak istediğim ses kartı bu ayrıca fazla iyi performans beklemiyorum dip ses olmasın amfiden ses çıksın yeterli
rcayı 6.3 mm jaka çeviren kablo ile bu bahsettiğim olayı yapabilmem mümkün mü?
Üst resim ses kartı, alttaki benim anfinin içindeki kafa
s-l400.jpg
s-l400.jpg
17458.jpg
 
Geri
Üst