Yeni Arayüz Şikayet ?

Blackend temasına bugün düzenleme gelmiş çok güzel olmuş, çok beğendim. Güncel konular, yeni satılıklar, yeni alınıklar tablarının olduğu kısmı ile forum kısmının ana sayfada olması süper olmuş. Medyalarda 2'şerli olarak sağ tarafa son durumların üstüne konulmuş. Valla bence çok bombastik olmuş...
 
Vallaha ben eski arayüze döndüm bu arada linki atan arkadaş çok teşekkür ederim.Eski tema yaptıktan sonra güncel konular falan yeri güzel olmuş.Eskiden güncellere bakıp forum sekmelerine gelmek için ekstra uğraşıyordum şimdi ise tek çatı altında olmuş güzel olmuş bu.Ama diğer temalarıda beğenmediğimi söylemekten çekinmem arkadaş tam bir facia.
 
''Standart arayüz''e dönsemde güncel başlıklar konulu en üstte çıkan kısım koyu renk ve daha kalın bolt ile yazılı şekilde (aynı az önce yazdığım gibi) görünüyor.Bunu kaybedemiyor muyuz yoksa ben mi beceremiyorum ?
 
Forumun yeni şekli sizde de böyle mi ? Yoksa ben mi farkında olmadan bazı görüntü ayarlarını değiştirdim ?

upload_2016-11-21_11-6-4.png
 
Forum kuralları başlıkların vs. açıklayıcı olmasını zorunlu tutuyor, fakat öyle bir görüntü ile karşı karşıya kaldik ki kim ne demiş, hangi konuyu kim açmış belli değil. Bizden anlaşılır olmamız beklenirken forumun anlaşılmaz olmasi kabul edilebilir şey değil. Buradaki tepkiler yeni bir şeye henüz alışık olunmadigindan kaynaklı değil. Tamamen anlaşılmaz göz yorucu ve hiçbir getirisi olmayan bir şey oldugundandir.
 
Chrome'da, arama yerine günde 50 defa 't' yazan ben, şimdi değiştirdiler mi umuduyla 5-10 kere giriyorum.

Medya bölümünün geldiği hale bak. Başlıkların geldiği hale bak. Ben iyileştirme beklerken -ki ötekine bir lafım yoktu görünüm açısından yine de- çok daha berbat oldu. Lütfen bu yanlıştan dönün. Hiç değilse 2 tane görünürde medya olmasın, ki zaten onlarda da Youtube dışında thumbnail görünmüyor, kimse bakmıyor.

@EMM Senin projeyi yürürlüğe koymanın vakti geliyor gibi abi anlaşılan. @cenkcakmakci
 
Neredeyse 1.5 yıldır Blackened temasını kullanıyorum. Beyaz ışığa duyarlı akut migrenim var. O yüzden turkrock, chrome, facebook gibi hesaplarımın hepsini koyu temalarla kullanıyorum akşam olduğunda gözlerim yorulmasın diye.

Gelelim konuya... Blackened teması yaklaşık 15-20 gün önce değişti. Yazıları daha net, göz yormayan tarzdaydı. Özellikle tablet pc kullandığım için (samsung tabpro s), tablet moduna aldığımda kötü olan yazılar düzelmişti. Hatta değişim oldu falan yazdığımda diğer temalarda olmadığı için anlaşılmamıştı. Her şey iyi ve güzel giderken, 2 gün önce durduk yere Blackened teması tekrar değişti. Yazılar değil ancak ara yüz değişti. 20 gün önce yapılan sadece font olan değişim gayet iyiydi. Anasayfadaki ufak başlıklar göz yoruyor. Bir garip, çünkü normal başlık fontlarından daha ufak. Son 2-3 gün önceki değişim hariç, blackened teması gerçekten iyi olmuştu...

Böyle temaları değiştirmek yerine, ekstra olarak tema eklense daha iyi sanki. Böylelikle isteyen istediği temayı seçer. İnsanlar da bu iyi, bu kötü diye paylaşımlar yapma gereği hissetmez. Yazmayacaktım ancak Blackened temasının eski hali çok daha iyiydi diye yazmak istedim. Telefonda veya bilgisayarın tablet modunda o ufak başlıklara tıklamak zor oluyor. İlla hafif zoom yapıp seçebiliyorsunuz parmak ile.

Bir de genel olarak şunu söyleyeyim, tam bir 5-6 yıl önceki Donanım Haber gibi olmuş bu hali. Donanım Haber de ilk mobil siteyi düzenlediğinde aynı böyleydi. Başlıkların ufak olması ve mobil cihazlarda tıklanma problemi yaşanması durumundan dolayı değiştirilmişti. Umarım eski Blackened teması geri gelir.

I love the old blackened theme.... I miss you <3 You didn't die, i know.. You're in my heart... :(:(:(:unsure::unsure::unsure::yawn::yawn:

Bir de işin boyut kısmı var... Normalde internette gezerken yakınlaştırma oranını %100 olarak kullanıyorum. Ancak forumda bu namümkün. %100de tutarsam şöyle oluyor;
2222.PNG

Bunu %150 yakınlaştırmada tutarsam dahi küçük kalıyor.. Foruma her girdiğimde bu yakınlaştırmayı yapıyorum...
1111.PNG
 
Son düzenleme:
Geri
Üst