Peavey 5150

selamlar... ben peavey 5150 almak istiyorum; yalniz turkiye deki satis fiyatini ve hangi magazada satildigini bulamadim. bir de 5150 yi almanya dan alma ihtimalim var. hangisi daha ucuz olur? bu konu hakkinda bilginiz varsa cevap yazarsaniz cok sevinirim. bu konu hakkinda hem turkrock ta hem de google da arama yaptim yalniz bir sonuc bulamadim ve insallah basligi dogru yere acmisimdir. eger bir hata yaptiysam simdiden ozur diliyorum. saygilarimla...
 
5150 uretılmıyor artık , ebay den 2. el bulabılırsın yada o modelın van halen peavey den ayrıldıktan sonra farklı ısımlı ama hemen hemen ayn devre semalarına sahıp 6505 modelini bulabılırsın peavey bayılerınde..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
evet ben de duymustum galiba artik uretilmedigini de, ebay den almam saglikli olur mu. yani yolda gelirken bi tarafi ozellikle tupleri catlar mi ya da gumrukte kalabilir mi? ya da ne bileyim herhangi bir baska sorunla karsilasabilir miyim? cevaplariniz icin tesekkurler.
 
abi ben tayt başlığı açmıştım kilitlemişler sonradan aslında heavy metalde tayt olgusu çok önemlidir.yine iddia ediyorum başarılı olan her grubun altında zamanında giyilen taytlar yatar.
 
peki ya streç kotlar ve saç spreyleri? o dönemin soundunun tizliğine (cırtlaklığına) katkısı olabilir mi bunların üreme organlarına olumsuz etkileri vasıtasıyla?
 
cuma gunu itu de rock senliginde caldik. bilin bakalim sahnede ne vardi? bir mesa triple rectifier ve Peavey 5150 kafa ve kabin. ben de 5150 ye taktim gitari. ne yazik ki sahne icinde vokalden baska hic bi ses duyamadim... ama olsun cogu kisinin yasayamayacagi turden bi tecrubeydi :)
 
offfff o 2 si offfff neler yaparsın dırek tanrı olursun abı onlarla offff bi çalsam 2 siyle canım cektı ab nerden bldunuz okadar ekipmanı ya :(
 
Başlığı açan adamdan önce biz çaldık :) Ben Mesa ile çaldım, tüm konser boyunca monitörden kendi tonumu dinledim diyebilirim.Peavey ise beklediğim gibi değildi ancak vakit darlığından fazla oynayamadık aletle.Şimdilik izlenimim yanyana Mesa Boogie Triple Rectifier ve Peavey 5150 varsa Mesa'yı seçmeniz yönünde :LOL:
 
Geri
Üst