Audio Interface Monitör Mü Lambalı Kafa Kabin Amfi Mi?

B

Badmedicine

Arkadaşlar herkese selamlar,

Bir heves gaza gelip yurtdışından gelen bir arkadaşıma çok uygun fiyata steinberg Ur22 Mkii audio interface aldırmıştım (Marshall Major 2 kulaklıklar ile kullanıyorum). Öncelikli amacım tamamı ile evde keyifle çalmak üzerine. Şimdi geleyim asıl soruma; benim sizce önceliğim gidip bu ses kartı için bir çift monitör mü almak olmalı yoksa bütçeme göre planladığım Blackstar ht-1rh + Blackstar HT112 mi olmalı? Elimde bir microcube'üm ve digitech processor'üm hali hazırda var.(ne kadar memnun olmasam da) Birde kafama takılan noktaların başında; gidip bu kafa kabini almakla bitmeyecek, bunun gidip pedalını vs. sini almak gerekecek mi konusu var. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Referans monitörü amfinin yerini tutmaz. Onlar dinleme içindir. performans için değil.

merhaba, ona bende katılıyorum, hele birde lambalı olduktan sonra tadından yenmez. Peki nasıl bir yol izlemeliyim? Youtube'da gördüğüm çoğu cover yapan eleman audio interface, referans monitör vb. ekipman kullanıyor, görüntü aldatıcı mı?
 
Dediğim gibi "Referans monitörleri" dinleme yapmak içindir. Bişeyi kaydeder ne Hi-fi sistemlerde iyi duyulabilecek seviyeye getirirsiniz.
12" Amfi kabinindeki hissiyat başkadır. Siz onların monitöründen çıkan sesi duymuyorsunuz, kaydettiklerini dinliyorsunuz. Ama illa ses kartına yönelik bir performans amaçlıyorsanız kullanmanız gereken 10"-12" aktif full range stage monitörü olmalı.
 
Geri
Üst