Bok Kültürü

Ben istiyorum... Adresim elinizde yoksa notla ulaştıryım, ama birkaç alış-verişten elinizde olması lazım(ÇöpAdam).

Mersin dağıtımı için ayrıca yardımcı olabilirim...
 
Bok Kültürü'nde son durum:

Sayı 3

l_68740838bd8f60e133af568d4543d204.jpg




Sayı 4

kapak4.JPG



fanzinlere ulaşmak için [email protected] adresini kullanabilirsiniz...
 
Bilen bilir fanzinleri herhangi bir yere(kitapevi, sahaf vs) bırakmıyorum. İlk sayıdan beri zahmetli bir iş de olsa elden dağıtmaya özen gösteriyoum, gösteriyoruz. Bugün iznimin son günü ve yarın tekrardan dönücem kışlaya. O sebeple dağıtım işini Beatnik arkadaşımız yürütecek.

İstanbul içindenseniz [email protected] a bir mail atın ve bunu belirtin. En kısa sürede fanzin elinize geçer. İsterseniz fotokopisini çektirin isterseniz 1,5 ytl verip hazırını edinin.

İstanbul dışındansanız [email protected] a ad + soyad + açık adres + telefon bilgilerinizi gönderin. İstanbul dışındaki arkadaşlar fanzinlere ücret ödemiyorlar. Ancak kargo masrafını karşılamak zorundalar.

Yurt dışındansanız [email protected] a bunu belirten bir mail atın. En kısa sürede fanzinin sanal hali mailbox'ınızda olacaktır.

** gelişmeler oldukça bu başlıktan bilgilendirmeye devam edicem.
 
Bir kısa maltepe yakıp lafa girişelim. Bok Kültürü’nün yeni sayıları nihayet çıktı. Şu siktiğimin hayatında verdiğim sözü tutamamaktan başka neden nefret ediyorum bu kadar bilmiyorum. 1 ay önce çıkması gerekiyordu fanzinin. Para bulamadığımdan dolayı bu tarz bir gecikme meydana geldi. Neyse ki etrafımda götveren olmayan bir iki kişi kalmış. (Bu süre zarfında epeyce bir götün çapını ölçme fırsatım oldu) Her neyse #5, #6 ve #7 sayılar çıkmış durumda. #1, #2, #3 ve #4 sayılardan da kopyalar çıkartılmış durumda. Uzun lafın kısası bütün sayılardan bolca fanzinimiz var. Dağıtımlar bu ölçüde kaldığı yerden devam edecek…

2007 Mart ayından beri debelenerek de olsa, kör topal da ilerlesek, borç paralarla bu işi döndürmeye de çalışsam bir şeyi olabildiğince ifade edebildim sanıyorum ki özgürce yazabilmek yazı yazan bir insan için bir kasa biradan, sıcacık bir amdan, lotoda tutan kupondan ya da sucuklu yumurtadan çok daha mühim bir şey. Bu fanzin ilk çıktığında neyse şimdi de odur. Ben hala berbat yazıları, çok kötü şairleri, ümitsiz ve beş para etmez adamları siki taşşağına denk süslü edebiyatçılara tercih ediyorum. Hala en sevdiğim şey bu insanlara yayınlanma fırsatı vermek. Bundan sonra da böyle olacak. Ters giden olayların şiddeti artmazsa Bok Kültürü bir şekilde ses çıkarmaya devam edecek.

İşin güzel tarafı bu bir komün değil ve fanzinde yazan insanlarla hiçbir ortak söylemimiz yok. Fanzini okuyanlar da fark edecekler zaten bir yazının diğeriyle alakası yok yada her sayının belirli bir konsepti yok. Hep olmasını istediğim gibi… Biz sadece yazdık.
Selametle…

Layne

[email protected]

bunlar da kapaklar:

bok7+copy.jpg
bok6.jpg
bok5.jpg
 
76392014.jpg


Beklediğimize değdi... Bok Kültürü Fanzin'in son sayısı nihayet raflardaki yerini aldı.

Bu sayıda:

Güneşsiz Bir Sabahtan Arta Kalanlar - Layne

Öğleden Sonra Kurulan Boktan Cümleler - Tozasor

Gecesi de Gündüzü de Eşittir Yalnızlığın - Layne

Başkasının Toprağında Artist - Tozasor

Gecenin Üç Buçuğunda Tanımadığım Bir Kadın Ve Ben - Layne

Dindarla Aşk - Tozasor

Bir Vitrinin Önündeydim Ve Herşey Kötüye Gidiyordu - Layne

Estranged - Tozasor

Daha Fazla Soru Sorma - Layne

Hepsi Bu - Tozasor

Cumartesi Gecesine Sonat - Layne

Kaçış - Tozasor

Gösteri Peygamberini Ben Öldürdüm - Layne

Onun Gibi - Tozasor

Apranaxlar Altında - Layne

The Mercy Seat... Hahaha... - Tozasor

Boktan Bir Hayat: Jacqueline Du Pre



Fanzini temin edebileceğiniz noktalar:

Kadıköy:

Penguen Kitabevi

Khalkedon Kitabevi

Taksim:

Mephisto Kitabevi


İletişim için [email protected] adresini kullanabilirsiniz...
 
Geri
Üst