Ankaralı Davulcular

C

ces_ces

Ankarada yaşayan ve davul çalışacak yer konusunda sıkıntı yaşayan müzisyenler…

Studyomuzda sizin belirleyeceğiniz bir zaman aralıgında davul calışma imkanı sunulmaktadır.Aylık toplam 30 gun karsılığı ücretlendirilir.Gunluk 2 saat,aylık toplam 60 saat calısma ucreti 120 ytldir.Kızılaya 10 dakika uzaklıktadır.

Davul derslik ve eğitim merkezimizde,
yeni başlayanlar,
ileri seviyeye taşımak isteyenler
ve vurmalı çalgılara ilgi duyan,hobi amaçlı çalmak isteyenler için derslerimiz başlamıştır.

Davul eğitim programımız seviyenizin belirlenmesinin ardından,
bilek tutuş pozisyonları ve hareketleriyle başlar ve stick control,rudiments,syncopation çalma teknikleri ve gruplarda çalmayı hedefleyen jazz,funk,rock,latin,pop egzersizleri ve çalma teknikleri üzerine sound,groove ve okuma hızınızı geliştirme amaçlı yardımcı ritmik dikte egzersizleriyle devam eder.

Doğaçlama çalma teknikleri,müzikal gelişim ve ifade edebilme yeteneğinizi arttırmak amacıyla seçtiğimiz müzisyenlerin sololarını inceleme ve çalabilme derslerimiz,işitme ve birlikte çalabilme derslerimizle devam eder.

ortalama iki,üç aylık periyodlardan başlayan derslerimiz 20ytl ve ileri seviyede 40ytlsıyla ücretlendirilir,buna haftada 1 saat çalışmada dahildir.

daha detaylı bilgi için [email protected] veya 0555 630 0302 den
ulaşabilirsiniz…
 
Yaa sen dalgamı geçiyosun.. Handi emekten bahsediyosun.. :) ARKADAŞLAR KUTU STÜDYOSUNDA METİN AKBABA çok daha ucuza bu dersleri zaten veriyo ayrıca adam tek ayağıyla twin gidebilen jazz blues rock metal her tarz olan ve inanılmaz teknikleri olan bir adamdır.. Onlarca öğrencisi var ve haftada 2 saat gibi saçma bir çalışma prensibi yok.. Stüdyo boş olduğu her an girip çalışabiliyosunuz.. İsterseniz 3 saat takılın ders sonrası ve ayrıca oradaki sohbet muhabbet ve yardımlaşma ortamıda cabası..

METİN AKBABAYI İZLEYİN: http://www.youtube.com/watch?v=pbElmHdJVJA
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
ben burda kendime verdigim emekten bahsetmiştim ya neyse...gercekten herkesin emegınden bahsedıyor olsaydık bence boyle bi tartışma zaten doğmazdı.bilgi eksikliğinizi gidermek için çalışma prensiplerimizide açmaya gerek yok.saçma... :D
 
BİDE BİŞEY DAHA TWİN WARKEN TEK AYAKLA DOUBLE NEDENKİ ? HA TEK AYAÐIYLA COWBELL LATİN WARYASYON SAÐ AYAÐIYLADA TWİN ATABİLİORSA HELAL AMA O HAREKETİ LU ANDA ÖKTEM BİLE YAPAMIO
 
way be bnde baslıkta ankaralı davulcular yazıo bısey bekledım..mıllet ıyı kotu tartısması ıcersınde...videoyu bnde ızledm hakkaten sadece double stroke gecıo hep, ama bu dawulcunn baska bı rtım atamıo anlamına gelmez..herfın bıleklerı gayet acık we temız wuruslar...bn rekabetten cok daha yararlı sohbetler umuodum nese kolay gelsın basarılar......!!
 

Benzer konular

H
Yanıt
0
Gösterim
884
H
Geri
Üst