2017'de Kim Ne Almak Istiyor?

Geçen sene yazdığım listede mutlu sonuca ulaştım, bu sene de aynısını umuyorum :)

Artık gerçekten gitar "çalabilmek" istiyorum öncelikle buna vakit ayırıp,çalışacağım. Sonrasında midi klavye hedefim var, kayıt işlerine daha çok hakim olmak istiyorum.Müzik öğretmenliği yetenek sınavlarında da başarı gösterirsem mis :)
 
2015 te Fender Usa Standard Stratocaster gitarımı büyük bir hata sonucu satarak, 2016 yılının çoğunu squier bullet strat ile geçirdim :). Yılın sonuna doğru borçlarım azalınca siteden işimi görecek bir gitar ve amfi aldim. PRS SE Custom 24 ve Blackstar İD Core 40. Bu iki alet işimi gayet iyi görüyor aslında ama 2017 yılı diye kastetmiyorum ilerleyen yıllarda Gibson düşüncelerim arasında.. :) Müzikal anlamda istediklerim bu yıl aklımızda bir studyo kurmak fikri var. Birkac sorun var onlari halledebilirsek girişeceğiz..
Son olarak üniversite mezunu olmama rağmen, müzik yetenek sinavlarina girmek istiyorum bu yıl.. İnsallah güzel bir sehir guzel bir konservatuar olursa da okumaya yeniden baslayabilirim. Yaş 27. Tüm bu isteklerimizin yerine gelmesi için tek yol var aslında.. Oda mücadele etmek. Bakalım allah izin verirde ömrümüz yeterse 2017 sonunda yeniden bir araya gelir ne yaptik ne yapamadık konuşuruz :).
 
-Gibson Les Paul
-Gibson Flying V
-Fender HSS Maple Neck Strat Meksika
-Fender SS Maple Neck Tele Meksika
-Birkac da Hardcase

Amerikan Fender'leri pahalı buluyorum. Meksika yeter diye düşünüyorum.
Hardcase'leri kesin alırım; fakat gitarları almak için iş bulmam lazım.
Hayal etmesi güzel.
 
Bir adet 2. el G&L S500 USA ve HK Tubemeister 18 parasını bugün Canon makine ve lense gömdüm, yok bana gitar mitar uzun bir süre anlaşılan, İbanez'e devam. Yalnız normalde Strat çok seven biri değilimdir ama S500 bambaşkaymış.
 
Ya şahsen Charvel'e Custom Shop gitar yaptırmayı isterdim. Tıpkı 80lerdeki Model 4'lerdeki gibi kahler tremolo, hss manyetik dizilimi vesaire... Line 6 Helix Rack, Carvin X100b head amfi, Harley Benton kabinler, Mesa Boogie Five Band Eq Pedal.


Ama olayın özeti ekte :)
FB_IMG_1484064505140.jpg
 
Geri
Üst