HDD partition sorunu

Selamlar,

Hdd 3 partition dan oluşuyor. Vista kurmak için acronis ile D sürücüsünden C'ye 20 GB free space ekledim. Bu işlemi yaparken E sürücüsünü de analiz ediyordu ama o arada ben iptal ettim, iptal işlemi gerçekleşmeyince ve kalan süreyi 2 küsür saat gösterince reset attım Sonrasında windows açıldığında C sürücüsü 40 GB'ye çıkmıştı, D sürücüsü de 20 gb azalmıştı normal olarak ama bu sefer de E sürücüsüne giremez oldum... E erişilemez, dosya veya dizin bozuk, okunamaz durumda gibi bir hata mesajı alıyorum.
Partition Magic ile E sürücüsü için hataları düzelt dediğim zaman iki hata alıyorum;

1652 --> Bad entry in external attribute list, File 9 (32)
1508 --> Bad directory buffer signature

Ayrıca E sürücüsü dolu güzüküyor, D öyle ama Bir de * sürücüsü var o da uzatılmış olarak adlandırılmış ve hem D yi hem de C sürücüsünü kapsıyor...

Bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan, yardım edebilecek var mı?

magic partition'da olay şu şekilde;
wwwsj2.jpg
 
Tüm hepsini birleştirip,baştan formatla ve bölümle...

Kurtarman gereken dosyalar varsa Google'da "free file recovery" diye arama yap,beleş olan dosya kurtarma programlarıyla gereken dosyaları kurtarma şansın olabilir.
 
kingofloss__ demiş ki:
Tüm hepsini birleştirip,baştan formatla ve bölümle...

Kurtarman gereken dosyalar varsa Google'da "free file recovery" diye Arama yap,beleş olan dosya kurtarma programlarıyla gereken dosyaları kurtarma şansın olabilir.
programın ismi "recover my files" olması lağzım 5 format a kadar dosyaları geri getirebiliyor ö.m at programın adresini yollıyım burda vermiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Arkadaşlar teşekkürler ilgilendiğiniz için ama çözdüm olayı formata gerek kalmadan. Magic partition ile drive name "noname" yaptım. Sonra da active undelete ile dosyaları geri aldım birer birer.
 
Geri
Üst