Marshall In A Box/pedal

Ibanez tsa15h amfim h&k tm112 kabinim var. Jcm 800 tonuna yakın bişeyler bakıyorum. Lovepedal Purple Plexi videolarda müthiş geliyor ama sıfırına param yetmez hemde trde yok zaten görmedim. Carl Martin Plexitone, mi audio crunch box var, bogner blue var(Pahalı biraz). Var da var. Siz hangisini önerirsiniz. Evde Iron Maiden takılıyorum. Amfide tubescreamer da var ordan da biraz destek alabilirim. Youtube'dan falan dinlemek bir yere kadar. Ama videolardan en güzeli bana purple plexi geldi. Fiyatı yüksek olmasa belki yurtdışı spariş işine girerdim. Bilemedim siz ne tavsiye edersiniz amfi kabini satıp marshall amfi mi alayım lambalı orta modellerden onuda bilemedim.
 
Ben de Pinnacle diyecektim ki yazılmış. On numara pedal. Zamanında kullanmıştım. Sattığıma en çok üzüldüğüm pedallardan biridir. Humbucker lı gitarlarla iyi anlaştığı kadar Fender stratımla da kullanmaktan aşırı zevk alırdım. Volume potuna duyarlı ve çok güzel temizlenen bir pedal. Ama şu anda benzer işler yapabilen Cmatmods Brownie kullanıyorum. Pinnacle a çok yakın bir pedal. Sadece o kadar versatil değil. Carl Martin Plaxitone 3 kanallı olanını kullandım. Tizler ve baslar çok ön planda fakat midler biraz geride kalıyordu. Evde kendi kendine takılmak için harika fakat grup içinde ön plana çıkmak için bir Ts takviyesi gerekebilir.
 
Keeley DS-1' i şiddetle tavsiye ediyorum. Kullanıcısı olarak soyleyebilirim ki Bogner Blue kesinlikle isini gormez. O hem od hem de daha plexi tipi.Bu plexi lafı da pesimizi bırakmadı
 
Geri
Üst