Since Yesterday (Hardcore / Metal) - Ankara

tErMiTe demiş ki:
Site için saol! Hemen soruna açıklık getireyim... bizim [email protected] diye bir mail adresimiz daha var ancak sen de bilirsin ki hotmail'in sunduğu olanaklar daha fazla ve gelen mailleri oradan takip etmek çok daha kolay.. bize daha cazip geliyor açıkcası... demo dersen www.deadreckoningproject.com u ziyaret edersen ve oradaki arkadaşlarla irtibata geçersen demomuza ulaşabilirsin... biz artık dağıtım olayını tamamiyle drp records'a bıraktık... Umarım yardımcı olabilmişimdir! görüşürüz!
Anlasıldı=)- Bu verdiğin adres acılmadı doğru olduguna eminmisin? sorun bendende kaynaklanıyo da olabilir tabiki...
 
Zaten 12sinde The Next Highway için oraya gidecektim başka kimler çıkıyodu bilmiyodum sizin çıkmanızda iyi oldu..Bir taşla birsürü kuş olcak bakalım..
 
Açıkçası biz de 12 temmuzu dört gözle bekliyoruz! bir seneyi geçti konsere çıkmayalı.. sürekli çeşitli nedenlerden dolayı sorunlar çıktı umarım bu sefer bişi çıkmaz ve geçen o uzun sürenin acısını hepberaber çıkartırız! :metalhead
 
Arkadaslar... bir duyurum var.. son zamanlarda since yesterdayin basinda olan eleman sorunlari bitmeyecek gibi gözüküyor! En azindan 2005 ocak ayina kadar.. Bunun nedenide grubun kalbi olan Burak'in askere gitmis olmasi... Bahriyeli olmak icin yola cikan Burak'a Izmirde mutlu ve mesut olmasini dileriz! Onu özliyeceiz!
 
mrb arkadaşlar.ben burak.evet şu anda askerliğimin bahar dönemlerindeyim.izmirde bahriyeliliğe ilk adımı attım.şimdide dağıtımım istanbula çıktı.herneyse takip eden arkadaşlar bilir son zamanlarda pek çok sorun yaşadık.ama ocak ayı itibariyle askerden döndüğümde iyi şeyler olcağını söyleyebilirim.şuan müthiş bi proje üzerinde çalışılıyor.elimize almadan onu burada açıklamak istemiyorum.ama kesinleşti yinede.devamıda gelecek bunların.kendinize iyi bakın,buraya sık sık yazmaya devam edeceğim.
 
since yesterday.e çok teşekkürler kafamın çok bozuk olduğu bu zamanda beni rahatlatabildiği için..gerçekten hissederek yapılmış besteler..umarım bu grubun devamında da bu kalitetedeki besteler ardı ardına gelmeye devam eder..
 
herkese merhaba.önce kendi kendime bir hoşgeldin diyorum.askerlik görevimizide başarıyla sonlandırmanın haklı gururu içindeyim :D .Sözü fazla uzatmadan grubumla ilgili ilk gelişmeyi buradan bildirmek istedim.since yesterday yeni bir splitte daha yer almakta.4 grubun yer aldığı bu splitte ki diğer gruplarsa şunlar:
-planes mistaken for stars(amerika)
-candy sniper(ingiltere)
-in between
daha fazla ayrıntı çok yakında yine buradan bildirilecek.
[email protected]
 
çok çok uzun bir aradan sonra sahneye çıkıyoruz.tarih 26 mart...bize eşlik edecek diğer gruplardan bazıları ;
in between(izmir)
the next highway
mars...
meraklısına...sanırız bomba gibi bir konser olacak.detaylar etkinlikler/konserler bölümünden bildirilecektir.
 
sonunda bi konsere çıkabiliyoruz valla şu ana kadar çıkmayı en çok istediğim grupla aynı sahneyi sonunda paylaşabilcem..hepnize konserde başarılar çok güzel olcak umarım..yalnız hiç biyerde afiş vb göremiyorum ben gören varmı?
 
Geri
Üst