Since Yesterday (Hardcore / Metal) - Ankara

:D :eek: teşekkürler ali...kardeş gruplarımızla o gün aynı sahneyi uzun zaman sonra paylaşacak olmak bizleride çok mutlu ediyor.kanımca muhteşem bi konser olcak.since yesterday e o gün konserde sürpriz isimler eşlik ediyor olacak.bunun dışında in between gibi muhteşem bi grupta ta izmirlerden buraya bu konser için geliyor.he afişleri sorarsan sanırsam bu hafta içi asılmaya başlar.
 
biz de bu konser için çok heyecanlıyız. umarız herşey yolunda gider. bizi ağırlayacak olan since yesterday grubunun tüm elemanlarına şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz :) sevgiler.
 
kardeşlerim siz gelin biran önce...sanırım burada haftasonu baya eğleneceğiz.biz şimdiden teşekkür ederiz grupça.
in between/since yesterday........
 
perşembe akşamı çıkar in between ve dadaşları. yatıp kalkıp since yesterday dinliyor bünyeler hazır olmak için bu ulu gösteriye. umarız herşey güzel geçer de ağzımız kulaklarımız da döneriz izmire mavi tren eşliğinde.
 
Rock Alive #17
Gruplar:

Since Yesterday (Ankara)
In Between (İzmir)
The Next Highway (Ankara)
Mars (Ankara)

@ Biziz Rock Bar @ 26 Mart 2005 Cumartesi
Kapı Açılış: 14:00
Bira: 2.5 YTL
Giriş: 5 YTL

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara

...Anti Organizasyon...
 
ra17.jpg
 
gelcez hiç merak etme...ankaradan sonra izmir' de sallanılacak şehirler arasında.ancak biraz sabır ve zaman istiyoruz.desteğin için teşekkürler.
 
Konserdeki performansınız fena değildi, Mansurda ayrıca renk katmış sahneye..
Ama vokallerin sesi çok kısıktı şarkıların arasındaki anonslarınızı bile duyamadım yani, Helal Biziz'e.. tabi bide öndeki arkadaslarınıza bi tanesi mi gidip demez azcık açın şu vokalleri diye..
Neyse..
Sizi uzun zaman sonra sahnede görmek güzeldi, en son saklıkentte izlemiştim..
Başarılarınızın devamını diliyorum..
 
dostlar uzun bir sure sonra tekrar sahnede olmak cok guzel bir duygu...boyle bir firsat sundugunuz icin sizlere cok tesekkur ederim...Since Yesterday cok iyi bir yolda ilerliyor...

P.S. bu arada In betweeni cok begendim...yaptiklari orijinal muzik tarzindan hic bir zaman odun vermesinler. selamlar
 
işte yaklaşık 2 yıllık bir aradan sonra yine yıktınız ortalığı hepnizi terik ediyorum..cidden tüylerimi diken diken ettiniz çalarken helal olsun..performans da süperdi..en yakın zamanda yine birlikte çıkmak dileğiyle..
 
arkadaşlar yazdıklarınız gerçekten bizleri grupça çok mutlu etti...diyecek fazla bir söz bulamıyorum.konser hakkında yapabileceğim tek yorum ise istediğimiz gibi ve sorunsuz geçtiğidir.ilk önce bizlere desteğini esirgemeyen sizlere ve sonrada eşlik eden gruplara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,grubum adına.bu konserde birlikteliğimiz biraz kısa oldu ancak çok yakında daha büyük bombalar patlıyacağından emin olabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyoruz.saygılarımızla...
xstaycoolx 8)
 
Geri
Üst