Nutshell (alternative/hard-core/pop-rock) - ankara

ya geçen hafta patika ya geldim. çok sıcaktı dayanamadım çıktım walla. ama bira 2.5 tu :D o iyi olmuş. klima taktırdıklarında haberimiz olsun. kaçırmayız.
 
bira 2.5 , gayet makul :) ama içerinin (özellikle sahnenin) sıcaklığı çok yüksekti malesef. patika'nın havalandırma ve klima sistemini, ses yalıtımını biz de bekliyoruz. umarız kısa sürede daha iyi olacak.
 
Dün gece basçımızın yokluğunda ( ki satriani konserine gitmişti kendileri:D) bize eşlik eden, aynı zamanda sınıf arkadaşım olan kerem'e burdan teşekkür etmek istiyorum. eline sağlık birader. Konserleri bekliorz
 
Dün gece bizi yanlız bırakmadığı için Kerem'e çok teşekkürler ederken bizsiz SATRIANI konseri izleyen kıvanç'ı da kınıyoruz :p bu haftadan itibaren cumaları Patika Rock Bar'da programımız bitmiştir...
Nutshell Bundan sonra Saat 23:00'de ROOT Rock BAr'da her cuma sahne alacaktır...görüşmek üzere...
 
Ben de cok tesekkur ederim sizinle calma firsati verdiginiz icin :) İzlerken baska egleniyordum bu sefer yaninizda cidden cok cok eglendim. Nacizane caldim iste :)

Size basarilar diliyorum, en kisa zamanda gelirim gene izlemek icin. Yeni programlariniz da hayirli olsun. herkese selam..
 
K_r_m demiş ki:
Ben de cok tesekkur ederim sizinle calma firsati verdiginiz icin :) İzlerken baska egleniyordum bu sefer yaninizda cidden cok cok eglendim. Nacizane caldim iste :)

Size basarilar diliyorum, en kisa zamanda gelirim gene izlemek icin. Yeni programlariniz da hayirli olsun. herkese selam..

Sen sus bebe sen çalamazsın,senin hocan Büyük NÖBET tamammı,ateşin hocasıyla benim deil,senin o sadece Büyük NÖBET hocan
 
gerisini çok tamamlamak isterdim leventim ama burda olmaz:D özel olarak sesli tamamlarım bi ara.

bekliorz programlara. bi de konseriniz olsun artık pazar günü dışında da gelelim hala izleyemedim.

Evye
 
grubumuza KLAVYECİ dahil etmeye karar verdik. tarz ve repertuar konusunda da bazı değişiklikler olacak tabi ki. ilgilenen ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa ve bizimle temasa geçerlerse seviniriz.
 
perşembe gecesi bize eşlik ettiği için şarap grubundan Can'a çok teşekkürler...cumartesi günü nutshell yine Can'la birlikte Tunlaı Gölge'de görüşmek üzere...
 
Canım Arkadaşlarım bu cumartesi sayenizde acaip eğlendik :metalhead

Beni sahnede konuk ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim...

Hepinizi kocaman öpüyorum.Ajan Bascınız hariç :twisted:

:elsallaa
 
hiiii bi de bana ajan demiş yaaa !!! oysa ben sana mikrofonumu vermiştimmm..

şaka bi yana, biz de seninle sahneyi paylaşmaktan dolayı gayet mutluyuz. umarım bugün de gelirsin ve konuk sanatçımız olursun. bi de grubun geri kalanını da bekliyoruz artık.
öperiz :)
 
Uzun zamandır izlememiştim, dün gece Gölge'de kavuştum. Her şey çok güzeldi yine ehe tek sorun çok ani bir kararla gelmiş olmamızdı. Önceden planlasaydık daha planlı ve az içer gelirdik, sonuna kadar kalırdık programın =] Bir dahaki zamana inşallah. (Ben artık Nobody's Wife şarkısını istemiyorum, artık Show Me How to Live şarkısı olmak istiyorum eha NW çok karamsar gelmeye başladı!) Başarılar, sevgiler, öpüyorum.
Zeynep
 
Geri
Üst