Nutshell (alternative/hard-core/pop-rock) - ankara

Bu arada forumunuzda bikaç şey okudum ama şu an gölge hariç başka hangi barda çalıyorsunuz?
 
Bu arada gölgede tanıdığım bikaç kişi yağmur sahneden "neden ses gelmiyo" diye kızıyor diye şarkı sözleri öğrenmeye çalışıyolar. Haberiniz olsun:)
 
hehe çabuk olsunlar ben yanlız yanlız söylerken sıkılılyorum :) aman sözleri benm sölediğimle ezberlemesinler yanlış öğrenirler :)) (bi kaç şarkıyı puahahaha)
 
exciting19 demiş ki:
hehe çabuk olsunlar ben yanlız yanlız söylerken sıkılılyorum :) aman sözleri benm sölediğimle ezberlemesinler yanlış öğrenirler :)) (bi kaç şarkıyı puahahaha)

Eminim senin söylediğin gibi biyerlerde bulsalar onu öğrenirler...:) Ciddi yanlış söylediğin yer var mı yaw?
 
2kişilik odam var özel oda yerin 1 kat altında BÜYÜKnöbet de geldi bugün itibariyle nöbetime de gitmedim mehmet can aradı açmadım.

ama bugün gidemiycem galiba gölgeye keremci eer gidersem alırım penalarını.
 
Ben NÖBETÇİYİM,al penalarını,okuluda çok seviyorum,programınızı izledim çok güzeldi gerçekten,çok eğlendim(k),midemerütög adızık o qa iyelciD...
 
aldim penalari atesci saol.
nobeti de ustteki sahsiyete devretmissin gozun aydin. hic ellesme hep onda kalsin, curse'ü yesin de duzelemesin.
 
Performansınız çok güzeldii.valla izlemeye doyamıyorum:D yanlız hemşire olduguma ınanmadınız ya ne dıyım:D:D ..... bı dahakı performansınızda görüşmek üzere..bide şu marş olayını tutmadım:D:D:D Başarıların devamını diliyorum!!!
Saygılar Kapşonlu Çocuk;D
 
teşekkür ederiz thunja 'the kapşonluman' :) tekrar bekleriz. bu sefer beyaz önlük ve dizüstü etekle gel, hemşire sanalım :)

nutshell bu gece ekstra olarak (07.11 çarşamba) 22.30'da tunalı gölgede. ilgilenenlere...
 
lay layyy lay larara ra ra ra ra layyyy lay lay lay lay lay laralara naa naaaaaa naaa nana nananana naaaaaaa naaaa naaaaaaaaaa...I wont let you gıbı bısı denıo bıde sankı :D bunuda bulursan ılahım olucaksın:D
 
dipnot duseyim parcanin orjinali Deep Purple'indir. Onu dinleyin, onu dinleyin.

Ayrica Natşel bugun golge'de. Onlari da dinleyin, onlari da dinleyin :D
 
Geri
Üst