Nutshell (alternative/hard-core/pop-rock) - ankara

ya estafurullah utandırma beni :)
program var tabi. bu arada o şarkıya rağbet arttı tekrar. geçen haftalarda bayanlardan oluşan bi grup ısrarla o şarkıyı istemişlerdi.. başka biri daha adını sormuştu.. bu hafta da senin için çalarız. :) saygılar
 
Vokal her zamanki gibisin. süpersin! doyamıyorum dersem yeridir. Bu arada şarkı seçimi de tam size göre sizleri beğeniyorum. Çarşamba yine gölgedeyim.
 
wwwwqqq.jpg
[/img]

elimde sizin resminiz yoktu..:(
 
yapma etme kerem !!! ekmeğimizle oynama.. o foto basına sızarsa bi daha çalmayı bırak, barların önlerinden geçemeyiz :) :)

bu arada geçen haftalarda gelemeyen arkadaşlarımızı bugün ön saflarda görmek istiyoruz.. saygılar sevgiler
 
çarşamba bir ve cumartesi iki swicth child o'mine ı söylemediniz. ama bunlar birikiyo haberiniz olsun, bi ara hepsini toplu olarak alabilirmiyiz?

bu arada geçmiş olsun hasta olduğundan söyleyemediğini öğrendim.
 
o yüce şarkının ismi Sweet Child O'mine :) düzeltmek istedim.Dün de çok iyiydi Nutshell tebrikler : ) , şans eseri hiç izleyemediğim İz vokali Yiğit Gürkan'ı da izlemiş oldum.Killing in the name of 8)
Görüşürüüüüüs
 
öncelikle sweet child isteklerini bu çarşamba gerçekleştireceğimize söz vermekle konuya başlayalım:) ewet iki haftadır hastayım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler keremcim eğer öle bişi yaparsan var ya allaaaa hepimizin özellikle bnm müzik hayatım biter karizma çizilir anam naparım ben :) çarşamba görüşmek üzere hoşçakalın...
 
Dün güzeldi yaa iyi çaldınız özellikle between angels and insect adlı parça bıtırdı benı :D 2. yarı terketmek zorunda kaldık gerçi ama olsun dinledik Bu hafta...

Saygılar TheKapşonlu_çocuk ;)
 
tamam tamam koymuyorum =) halbüse cok da guzel bi fotograf :p

Dun cok eglendik, performansiniz daha da/iyice artmis, begendim. 1 saat daha calsaniz yine yorulmadan dinlerdim. Bu arada Yagmur hastaymissin gecmis olsun ama sahnede hic de oyle durmuyordun, cok guzel soyledin gene ;)
 
süperdiniz.... her zamanki gibi! çarşamba görüşecekmiyiz tekrar. herhangi bir sorun olmazsa bilgilendirmenizi bekliyorum. kıvanç'a, ateş'e ve çisem'e sevgiler.
 
Geri
Üst