Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

çok süper muhabbetlere vesile olan şahsen istanbul ayağının kusursuz işlediğini düşündüğüm yarışmanın sonunda

1. nukleer başlıklı kız
2. deprem
3. kaotik

oldu, akawa project jüri özel ödülünü aldı, çok keyifli bir organizasyondu :)
http://www.muzigiseviyorum.com adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
 
Trenle başlayan ve bitmesini asla istemediğimiz İstanbul'daki 3 gece, kelimenin tam anlamıyla "efsanevi"ydi.. Her şey harikaydı.. Ankara damgasını vurdu desek abartmış olmayız herhalde.. Kim çıkarsa çıksın Ankara'dan aynı coşku yaşanıcaktı..Bence de hakeden 3 grup aldı yarışmayı..Akawa project e de ayrıca tebriklerimi iletiyorum..Böyle bir yarışmada finale kaldığımız ordaki 3 geceyi kaçırmadığımız için çok mutlyum.. Ama şu an Ankara'ya döndüğümüz için de inanılmaz kötü hissediyorum..Keşke hiç bitmeseydi..

Organizasyona da çok teşekkürler..Akay, Umut, Serkan Fidan.. Her türlü yardımı yaptılar..En son topluca treni kaçırma eylemimizde de sağolsunlar bizi İzmit'ten yetiştirdiler.. :)
 
Teşekkürler...

arkadaşlar hepinize katkiniz ve desteginiz için bizzat teşekkür ederim.
ufak tefek aksaklıklar haricinde çok keyifli 3 gündü benim için, umarım siz de ilerde bu 3 günü bu şekilde anımsarsınız. hepinize saygilar sevgiler selamlar.

ps: o tren kaçsaydı neler olurdu düşünmek bile istemiom :LOL:

ps2: hepinizi öpüyorum...8)


akay
MOTTOPS
 
Evet arkadaşlar hakikaten rüya gibi 3 gün bitti, döndük aklımız hep orada kaldı.. organizasyonuyla, ortamıyla, treniyle, oteliyle, havuzuyla (1) mükemmel bir araydı bizim için şu okul/iş yoğunluğunda...

ve evet, mr. ericsson ile tanıştık büyük adammış...

ve hayır, treni kaçırmanız benim suçum değil, ben demiştim biletleri benden alın diye..

ve evet, bu 3 geceyi hiç birimiz asla unutamayacağız...

Seviyoruz sizi MottoPS!

(yine olsun...)
 
[/b]herkeseeee selammlarrrr çokk güzelll bii yarışmaydııı... herkess süperdi...burasıı rockk mekanıı oluncaa birass garipsedimm amaa alışıcamm :D hepinizziii sewiyoruzzz vee öpüyoruzz sizlerii tanıdığımızz içinn çokk mutluyuzzz.... :D
 
heralde bugüne kadar yapılmış en güzel organizasyonlardan biriydi herkesle tanıştığımız ve kaynaştığımız için çok çok mutluyuz, kendinize dikkat edin gelecek organizasyonlarda hepberaber olabiliriz işallah :)
 
Herşeyden önce gerçekten çok başarılı bir organizasyondu.

Çok ufak bir iki aksaklık oldu tabi ki ama bunlar her zaman olabilecek beklenen şeyler. Organizatörler her konuda çok çalıştı, her konuda yardımcı olmaya çalıştı. Her zaman karşımızda sorunlarımızla ilgilenen, ihtiyaçlarımızı dinleyen ve bu doğrultuda hareket eden insanlar vardı ki bence en önemli olan şeyde buydu. Gerçek anlamıyla "insan" gibi bir muamele gördük ki katıldığım bir önceki yarışma da kesinlikle böyle birşey yoktu. Her konuda rahat etmemiz için çok uğraştılar. Gerçekten de hiç yorulmadan, başka bir şehirde inanlımaz rahat 3 gün geçirdik. Bu yüzden organizasyonda yer alan herkese çok ama çok teşekkür ederiz.

Yarışmaya da damgasını vuran her anlamı ile "Ankara" oldu :) Sonuçları itibari ile değil... Salı akşamı trene bindiğimiz andan itibaren cumartesi akşam gelene kadar aralıksız eğlendik. Kimseler yarışma havasında değildi, inanılmaz sıcak ve paylaşımcı bir ortam vardı. Çoğu kişi de dönüp bu ortamı bırakmak istemedi sanırım. Halen bende birşekilde zamanı geri alabilir miyizi diye düşünüyorum. Ya da seneye bizi de tekrar götürürler belki hep beraber, yarışmaya katılmadan da olsa (Yüzsüzlük değil mi :) ). Fotoğraflardan da geçirdiğimiz güzel zaman anlaşılıyordur, ben yazmaya çalışmayayım. Çok fazla şey yazmam gerekicek sanırım. Yine de o anahtar o havuzu açıcaktı diyorum, başka birşey diyemiyorum.

Herkese çok teşekkürler.
 
Çok güzel ve keyifli bir 4 gün geçirdik. Bu 4 günü bizim için özel kılan tüm grup ve grup elemanlarına , motto ya, Serkan Fidan a , Akay a ve Umut a Sony Ericsson Unistar Ekibine teşekkür ederiz

Herkese sevgiler
 
çok süper 4 gün geçirdik...

kasım ayı içinde (işte sonuna doğru) kulaklıklar elimizde olacaktı,aralığın sonundayız ve ortada hiçbirşey olmadığı gibi herhangi bir konuda cevap alabileceğimiz kimse de yok..

motto ekibine olan güvenimiz acaba yersiz bir patlamadan mı ibaret??
işallah ilk 3e giren arkadaşlarla ilgililerdir en azından...

belkide kasım sonundan kasıt 2008 kasımıydı..acaba??

herkese kolay gelsin
 
Sony Ericsonn UniStar yarışması Ankara'da gruplar arasında çetin halı saha maçlarında devam etmekte. Yarışmada görülmeyen rekabet, hırs kendisini yeşil sahalarda göstermektedir. Şimdiden elimizde dizi sakatlanan, kaburgası çatlayan, ayağı ezilen insanlar var. Haberler çok yakında.
 
afi.jpg
 
Geri
Üst