Vintage Japon Gitarlar

Merhaba başlığı hortlatmış olacağım ama, yeni başlık açmak istemedim bu konu için. ilk mesajda belirttiğiniz gibi,

Teisco EG-4T tarzı bir gitar var satışta. üzerinde markaya dair bir ibare yok. Sahibi Almanya'dan aldığını söylüyor. Muhtemelen sizin dediğiniz gibi Hertiecaster gitar. Görsel olarak son derece temiz duruyor. Sizce alınır mı? Alınırsa ederi nedir? Görsel olarak çok beğendim genellikle 60s-70s R&R , Surf çaldığım için tarzı da uygun geldi. Yardımcı olursanız sevinirim. Yazı fontunu düzeltemedim. Kusura bakmayın.​

 
Muhtemelen Hertiecaster dir, Turkiye'de marka olarak Teisco gitar bulmak cok zor.Bahsettiginiz gitardan elime cok gecti, hala da var elimde 1-2-3 ve 4 manyetikli.Eger sapta bir sorun yoksa, manyetikler calisiyorsa alinabilir.Ederine bir sey diyemem.Temizse ve sorunsuzsa 1000-2000 arasi, cok cok iyise ve normalden daha tuhaf ve ozgun bir modelse 2500 ve + ederi var.Zaten Dolara vurunca da 300 gibi birsey yapiyor, yurtdisinda da yaklasik piyasa bu.Teisco lar daha pahali.Deneyin hosunuza giderse kendine ozgun bir surf gitariniz olur.
 
Teşekkür ederim cevabınız için, pandemiden dolayı evinde misafir edip denetme imkanı yok maalesef. 1000 TL teklifim vardı, "1200'e kadar inebilirim" dedi. Benim de bu ara maddi durumum müsait değil. O yüzden "kararınız değişirse iletişime geçin" dedim, üstelemedim. Kısmet artık.
 
Geri
Üst