Gazi Üni. İ.İ.B.F.Şenlikleri (Akademi Fest 2007)

Durum
Yanıtlara kapalı.
gazi iibf şenlikleri iibf de oluor arkadaşlar.. beşevlerde
 
arkadaşlar başvuru maillerinin size ulaştığına dair bi cevap atabilseniz güzel olurmuş.. gitti mi gitmedi mi diye düşünüyoruz.. ya da öyle birşey yapıyor musunuz? bizim ki de gelmemiş olabilir suçlamamak lazım hemen:)
 
"Gazi Üniversitesi’ndeki bahar şenliklerini düzenleyen Öğrenci Konseyi ise bir ilke imza atarak şenlikleri Rektörlük Merkez Yerleşke’de yapmaya karar verdi.Gazi Üniversitesi’nin birbirinden uzak yerleşkelerden oluşmasının yarattığı olumsuzluğu gidermek için böyle bir karar alan Öğrenci Konseyi, Ankara’daki ve Beypazarı ilçesindeki diğer yerleşkelerden merkez yerleşkeye Rektörlük tarafından ücretsiz servis hizmeti verileceğini açıkladı. Gazi’nin bu yılki bombaları ise şöyle: 9 Mayıs’ta Yüksek Sadakat, 10 Mayıs’ta Feridun Düzağaç, 11 Mayıs’ta Sertap Erener." diye bir haber vardı 6 mayısta hürriyette, ne diyosunuz?
 
biz akademi fest adı altında iktisadi ve idari bilimler fakültesi olarak, 11 yıllık geleneğimizi devam ettiriyor ve 16-17-18 mayısta hepinizi bekliyoruz..
 
gozzzzde demiş ki:
biz akademi fest adı altında iktisadi ve idari bilimler fakültesi olarak, 11 yıllık geleneğimizi devam ettiriyor ve 16-17-18 mayısta hepinizi bekliyoruz..

bekliyorsunuz iyi güzelde..
başvurular hakkında bir bilgi verseniz gruplarda kendilerini ona göre ayarlasalar daha hoş olur:)
 
Arkadaşlar gruplarımız belli oldu..
16 Mayıs DEM,CİN SEDDİ,KARNAVAL,OGÜN SANLISOY
18 Mayıs ROCKKAS, UÇUŞ SERBEST, TNK,YENİ TÜRKÜ

hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.. birkaç grup daha netlik kazanınca tam programı vereceğim.. bu gruplar kesin gelecek olanlardır..
 
Gazide şenlik.Ne garip , ve güzel , ne ürkütücü.Pek ümitli bakmıyorum açıkçası gene sahedeki sanatcıyı(ları) indirmezler insallah sahneden.
 
PROGRAMIMIZ ŞÖYLE:

16 MAYIS
15:30 DEM

17:00 CİN SEDDİ

18:30 KARNAVAL

21:00 OGÜN SANLISOY


18 MAYIS
15:00 ROCKKAS

16:00 51 PROMİL

17:00 UÇUŞ SERBEST

18:30 TNK

21:00 YENİ TÜRKÜ
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst