Cubase Sürümlerindeki Fark

Steinberg Cubase Elements 9 Retail Edition | Andertons

Steinberg Cubase Elements 8 | Andertons

CUbase almak istiyorum fakat bilgili değilim bu konuda. Yukarıdaki iki link deki cubase 8 yada 9 evde kayıt ve vst kullanımı için amatorce başlangıç yapacağım. Sanırım bunlar light versiyonu oluyor. Diğer versiyonları çok daha fiyatlı. Bu linkteki versiyonlarındna biri benim işimi görür mü?
Birde Steinberg Key diye flasdiske benzer yukleme aparatı var, bunuda almam gereklimi ?
 
İlk programın olacaksa kesinlikle Reaper ile başlamanı öneririm. Olurda bir süre sonra yetersiz gelirse (%99 gelmez) o zaman çok daha pahalı olan programlardan alırsın.
 
Cubase 6 ücretsiz sürümü 8 il 9 arasındaki farkı bilemem ama 6'yı kullanıp yetersiz gelirse veya işin mantığını çözerseniz ücretli versiyonlarını alabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ucretli 8 element serisini alacağım.
Steinberg Key e licencer flashdiske benzer bir aparatıda ayrıca satılıyor. Onuda satın almalımıyım. Yoksa alacağım içerikte o var mıdır?
 
İlk programın olacaksa kesinlikle Reaper ile başlamanı öneririm. Olurda bir süre sonra yetersiz gelirse (%99 gelmez) o zaman çok daha pahalı olan programlardan alırsın.

Reaper +1. 3 yıl kadar önce "reaper ile başlayayım, kayıt işlerim artarsa cubase'e falan geçerim" dedim. Kayıt işleri artsa da cubase'e geçmedim. Evde takılan, arada kaydettiklerini yayınlayan, genelde çalarken oluşan hataları görmek için kayıt yapacaksanız; yani çok profesyonel olarak takılmayacaksanız Reaper öneririm. Hem basit, hem de sıkıntısız. Bunu daha yeni başlayacağınız için dedim.

Ama eğer ki "Cubase istiyorum" derseniz de, Cubase 6 ile başlayıp, daha sonra istediğiniz takdirde üst sürümleri alabilirsiniz.
 
Reaper için benden de +1.
Daha önce cubase 6 da kullandım. Fakat Reaper ev kullanıcısı için gerçekten de her türlü yeterli .
 
Geri
Üst