Esp Horizon Vs Eclipse

8200 lira ise eğer işin rengi değişir bence. O fiyata ikinci el piyasasında superstrat kategorisinde Amerikan Jackson sl1-2 ler, hatta Suhr'lar vesaire varken bence sıfır E-2 horizon'a vermek yazık. Şöyle de bir durum var, o horizon'ı alıp kapıdan çıktığınız an kutudan çıkartmadan satılığa koysanız 4 bin liraya aylarca satamazsınız. Bence eğer o bütçe var ise ve gözden çıkarılmışsa başka alternatifler değerlendirilmeli.

Ya şimdi ben Brükselde yaşadım yıllarca orda evim var daha doğrusu ailemin evi var devamlı gidip geliyorum yani gitarı euroyla satın alıcağım için belçikadan daha uyguna geliyor çünkü belçikada horizonlar 2300 euro civarı 4 le çarparsak 9200 lira yapıyor ve türkiyede 8200 lira dediler yani 1000 tl daha ucuz oluyor benim için o yüzden uygun buldum fiyatı. Ama tabi eğer dediğiniz gibi american jacksonlar vs varsa o fiyat aralığında onlarıda deneyebilirim. Esp yi denedikten sonra zuhalde jackson pro soloist denedim şahsen çok daha kötü geldi esp ye göre. Belki sap, entonasyon ayarı falan yoktu o yüzden olabilir ama sevemedim o denediğim jacksonu. Çok kararsızlaştım yine çünkü zaten bir usa fenderim var blues, rock tarzı şeyler çalmak için şimdide bir tane metal gitarı alıp ömür boyu başka gitar almamayı düşünüyorum. O yüzden iyi bir seçim yapmak zorundayım aldıktan sonra pişman olmayacağım
 
Japon Esp'ye o kadar verene kadar(8000 lira için diyorum ki burada japon işçiliğini yermiyorum fakat menşei fiyatı da var maalesef bir gerçek olarak) Suhr falan alınır +/- dikkate alındığında.

Bu arada falanca markanın, filanca modeli pahalı, kesin iyidir diye bir şey yok. Denediğinizde görüyorsunuz zaten, aynı model gitarlar içerisinde, özene bezene üretilmiş limited custom seriler falan dahi olsa büyük farklar olabiliyor(konunun tamamını okumadım henüz fakat benzer muhabbet geçmiş sanırım belirteyim dedim).
 
Geri
Üst