Next

Yönetmen Lee Tamahori
Senaryo Gary Goldman, Jonathan Hensleigh
Oyuncular Nicolas Cage, Julianne Moore, Nicolas Pajon, Paul Rae, Jessica Biel
Filmin Türü Bilim Kurgu, Macera
Orijinal Adı Next
Yapımcı Firma Revolution Studios
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Resmi Sitesi http://www.nextmovie.com/
Dağıtıcı Firma Chantier films
Vizyon Tarihi 27.04.2007

Cris Johnson birkaç dakika sonra neler olacağını önceden görebilmektedir. Las Vegas’ta her gece sahneye çıkan bir sihirbaz olduğu için bu olağanüstü yeteneği çok işine yarar. Ayrıca ekstra nakit paraya ihtiyacı olduğu zamanlarda kumar masasına oturduğunda da bu yeteneğinden faydalanır.

Ancak Cris’in yeteneği öyle basit ve sıradan bir yetenek değildir. Zamana hükmediyor olması bazılarının gözünden kaçmaz. Kumarhanenin her köşesini dikkatle gözetleyen güvenlik görevlileri, onun tuhaf davranışlarının şifresini çözmeye kesin kararlıdır. Öte yandan Julianne Moore’un oynadığı FBI’ın anti-terör ajanı Callie Ferris de, kitle imha silahlarıyla Los Angeles’a büyük bir saldırı düzenlemesi beklenen terörist grubu durdurabilmek için onun beyninden yararlanmaya kararlıdır.

Patlamaya hazır nükleer bombanın tik-takları hızlanırken bir felaketi önlemenin tek anahtarı Cris Johnson’dır. Sahip olduğu güçlerini, zaman kanalları içerisinde geriye gidip doğru yönde kullanmadığı ve bugünü değiştirmediği takdirde, kendi geleceği –ve yüz binlerce insanın geleceği- geçmişin bir parçası olacaktır.
---------------------------------------
Nicolas Cage amma filmde oynuyor :LOL: Konu ilginc ve hos gibi duruyor izlemeye calisacagim bir film olacak sanirim, biraz olsun ilgimi cekti film yanliz Nicolas i yinede istemiyorum aktorlugune lafim yok gercekten o mimikler, performansindaki ayricalik cok farkli ama ama... yakistiramiyorum her neyse filmin teaser'i... Film gectigimiz cuma vizyona girmis bulunmakta ... http://www.youtube.com/watch?v=_6M85t-k_IY
 
Senaryo çok iyi ama bu geleceği değiştirme mevzusunun artık suyu çıkmaya başladı. İyilik için geleceği değiştirmeye çalışıyosun ama başka felaketler doğuruyor falan. Bu konu üstüne yeni bir şey söyleyebilecek mi film merak ettim gerçekten. Yönetmene de bakarsak işin aksiyon yönüne yüklenecek anlaşılan. Pek ümitli değilim ama şaşırtır umarım beni film.
Nicolas Cage'te son dönem film seçimlerinde çok başarısız ya bakalım bu kez doğru seçim yapabilmiş mi?
IMDB notuda 5.7 imiş...
 
Filmi dün aksam izledim ve beğendim Nicolas Cage in oyunculuğu gayet başarılıydı , hala izlememiş ve izleyecek olanlar için çok fazla ayrıntı vermek istemiyorum, filmin sonu tahmin ettiğinizden biraz daha farklı çıkıyor en azından bende o şekilde oldu kısaca izlenmeye değer bir film :)
 
şahsen böyle bir filmden haberim yoktu ama nicholas cage i duyunca gitmiştim.. :D konusu zaten ilgi çekici ve hiç sıkılmadan filmi sonuna kadar seyredebiliorsun...önemli de olan o.. ;) olasılıkların işlendiği bölümlerde kafalar biraz karışabiliyor...e filmin zevki de orda çıkıor açıkçası.. ;)
sonu belki daha ilginç olabilirdi ama izlenilmeyecek bi film değil... :arrow:
 
Bence Nicolas Cage her zamanki gibi başarılıdı , Julianne Moore u zaten ailecek beğenerek izliyoruz. Filme gelince , film gayet sürükleyici , sonuda ilginç olmuş ha bide biraz daha uzun olsaydı dadından yenmezdi . Son olarak indirin torrent tan izleyin :)
 
Bence Nicolas Cage her zamanki gibi başarılıdı , Julianne Moore u zaten ailecek beğenerek izliyoruz. Filme gelince , film gayet sürükleyici , sonuda ilginç olmuş ha bide biraz daha uzun olsaydı dadından yenmezdi . Son olarak indirin torrent tan izleyin :)
 
Ben filmi beğendim..nicolas cage zaten ezelden beri sevmişimdir..taaa ki "wild at heart" tan beri..bu filmde çok başarılı olmuş bence..izlenebilicek bir film kimse önyargıyla bakmamalı..
 
nikılıs abiyi sevmem pek
film de çok kısa olmuş
film bittikten sonra böyle bir yeteneğim olsaydı neler yapabilirdim diye düşündüm herşeyi yaparmışım be :D
 
Geri
Üst