Turkrock Başkanlığa Ne Diyor? ( Anket )

Turkrock başkanlığa ne diyor?

  • Evet

    Oylar: 22 5.6%
  • Hayır

    Oylar: 357 91.1%
  • Fikrim yok

    Oylar: 13 3.3%

  • Toplam oy veren
    392
Ayrıca şu kutlamalar ile atılan sıfırlar bir geri gelirse ooo bizden iyisi yok tl karşısında dolar olur 40 kuruş sonra istedigi kadar artsın dünya devi olma yolunda tam demokratik bir şekilde ilerliyoruz
 
Kamu spotu

Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde t.. muhabbeti olsun diye diyorduk ulan nuri dolar dört lira olsa olan yengeye olur diye rahmetli de derdi benim ilaç türkiye de üretiliyor nasıl bilsin zavallı

O zamanlar trump a gay felan dedilerdi bende dolar düşer deyi Türk lirasına yaptıydım yatırımı nireden bileceeedim böyle olacaanı

Şakaydı gerçek oldu dolar pişmanlıktır
 
Heybede bekliyolar ... salarım birazdan ... :rolleyes:
Sal forumdaş abim.
Bu arada kaç seçimdir aynı kakara kikiri döner ama ulaşamadığımız toplum, varsa beyni sorgulayamayan toplum gider bunlara oy verir. Tabi seçimlerde hile olmadığını varsayıyorum bu arada. Vicdanım yine baskın gelmezse bu sefer bu sürüye ben de dahil olacağım. Karamsar aklım kendi hayatımı, sizin hayatınızı, çocuklarınızın hayatını bir nevi harcanması gerektiğini diretse de bu işin başka yolu olmalı ben bunu göremiyorum. Evet desek sonuç iyi olmayacak. Hayır desek aynı film başa saracak. Evet dersek dibi görme ihtimalimiz daha yüksek. Hayır dersek bir oraya bir şuraya son 50 senede çok şey mi değişti? Laf dinlemeyen toplum pisliğin içine daha bir girmeliki doğal uyarma ile uyansınlar. Çünkü bir daha Atatürk gibi bir dahi dünyaya gelmeyecek.
Var mı bu cahil forumdaşını hayır demeye ikna edecek? Trollük yapmıyorum, ciddiyim.
"Yardım edin, viskim bitti. Bu kısım şakaydı. Ama viskim cidden bitti"
 
@Kerem Haklısın, kafayı sıyırmam ondan. Bu varlıklar yok olmayacak. Hatta sayıları daha da artacak. Bu ülkede birlikte olacaksak (onlar terketmez, belki sen ben fırsatı bulursak terkederiz) onlar ile nasıl yola devam ederiz? Onların iyi olması bizim iyi olmamız olacak ise onları nasıl toparlayacağız. Laf anlatamıyoruz. Savaşlar, salgınlar, krizler daha iyi anlatır. Belki de ihtiyacımız bu.

Ben başkan olsam hastaneleri ve tıp fakültelerini belli bir süre kapatırdım. Şuan aritmetiğine girecek kapasitem yok ancak diyelim ki 10 - 20 sene sağlık sektörü yok. Güzel bir nüfus ayıklanması olmaz mıydı? 30 sene sonra Tıbbı canlandıracak akademik zihinlerin varlığını korumak yada sağlamak şartıyla bu arada. Aklını kullanan hastalıktan kendini korumaya çalışır kazadan sakınır, akılsız ise gider kazasını yapar, pisliğin içinde hastalığını kapar seçilim sınavından 0 almış olur. Maalesef katkı sağlayacak bireylerin bu sistemde kazaya gitme olasılığı var. Onların sayısı 1000 sizin sayınız 1. Siz toparlayamıyorsunuz, onlar batırıyor. Giden onlardan olur.

Böyle bir başlık mı açsak? Başkan olsanız ülkeyi düzeltmek için ne karar alırdınız?

@xenrunner Korkuttun valla. İçinde dayak yoksa özelden beklerim, dayak varsa adres vermen yeter. Bir ara kapını çalarım.
 
Başkan olsanız ülkeyi düzeltmek için ne karar alırdınız?

Milletvekilleri seçildikten sonra bir sene süreyle eğitime tabi tutulacak. Eğitim sonunda sınava girecek ve geçemeyenler vekil olamayacak. Milletvekili maaşı 5 asgari ücreti geçmeyecek. Mesleği olmayan veya işsiz olanlar vekil olamayacak. "Serbest meslek" lafı lugattan silinecek.
 
Geri
Üst