Family Guy

Yani şu bölümler için Cnbc-e'nin eblek yayın politikasını beklemenize hayranım. :) Bu sabah maç seyrediyordum, 04.20'da Family Guy vardı. Normalde de baya geç veriyorlar sanırım. Belirli bir Family Guy çizelgeleri yok ki adamların, baharat misali serpiştiriyorlar sanırım. O bölüm, Jetgiller'in en sonunda hak ettikleri ayarı aldığı bölümdür, harikadır.

George Jetson: Hey hey hey no no no no, I took this one out for you, You take this one I keep this, you are not taking my whole wallet just so you can go shopping

Jane Jetson: I was just going to buy some groceries.

George: Bull crap!

---

Bir de Cleveland ile Peter'in havuzbaşı "High five" muhabbeti derim susarım. "Pekala, benimle bir saat sonra bu adreste buluşup beşlik çakmanı istiyorum".

:LOL:
 
7'nin 6'sında takılıp kaldılar, 2 aydan fazla oldu. 16 Kasım'da yayınlandı 6. bölüm ve o tarihten bu yana 7. bölüm ile ilgili hiç bir tarih gözükmüyor.
 
O mantıkla gidersek, diziyi 1950 Dünya Kupası sıralarında filan hazırlamaya başlamış olmalı sanırım Seth biraderimiz. Uçuk ve yuvarlama geldi bana. Umarım öyle değildir. :)
 
Star Wars ile dalga geçtikleri bölümü izledim. Özellikle Darth Vader ve Subay'ın arasında geçen, Ölüm Yıldız'ı muhabbetine koptum. :D
 
Bill Clinton'ın önce Lous'i sonra da Peter'ı yatağa attığı bölümde efsanedir.
Bu arada Seth Macfarlane geçen yaz bir röportajında,Family Guy'ı 2009 da sinema filmi yapmak istediğini söylemiş. Olursa umarım Türkiye de simpsonların filminde olduğu gibi sadece dublajlı vizyona girmez.
 
E2 de ki tekrarları da izliyorum. Annesi Stewie'nin göbeğini öperek gıdıklarken, Stewie hem gülüp hemde 'yemin ederim öldürürüm seni' diyor annesine. :)
 
Son bölüm Ocean's Three and a Half 15 Şubat'ta yayınlandı, bugün izledim yine süper. Bryan Adams bu bölüm itibari ile tarih olmuştur ahaha. Ayrıca Two and a Half Men'e ayar üstüne ayar vermeye devam ediyorlar, çok da güzel oluyor. Emmy ödüllerinde Stewie ve Brian, PTV bölümündeki FCC şarkısının bir başka versiyonunu söylemiş ve orada Two and a Half Men'e,

CBS was once a network that was reverent and clean
But today they've got some shows that are remarkably obscene
Like the show about a little boy who lives with Charlie Sheen

şeklinde bir hediye sunmalarının ardından yine süper bir armağan sunmuşlar. Brian the Bachelor'daki muhabbetin de tersi kıvamında kısa bir yer var, o da süper olmuş. Forza Family Guy ulan!
 
Geri
Üst