Family Guy

Hakikaten ve maalesef çok benziyor.

Bu arada 10. sezonu izledim nihayet. Biraz üst üste çok hızlı izledim gibi. Sorun (değişiklik) bende olabilir fakat pek iyi gelmedi. Bir daha izlerim ama.
 
Bi zamanlar hastası olduğum bir diziydi. Ancak zamanla asıl Stewie ve Brian arasındaki diyalogların hastası olduğumu, geriye kalan tüm karakter ve mevzulardan çok sıkıldığımı fark ettim. Özellikle son zamanlarda özürlüler ve azınlıklar üzerine yapılan "şaka"ları oldukça rahatsız edici buldum. Espri bulmaktan çok insanların hassas oldukları konularda limitleri ne kadar zorlayabiliriz çabası söz konusu sanki.
 
ilk birkaç bölümü izlerken simpson ve south park dan sonra alışması biraz zordu ama şimdi beni baya eğlendiriyor. tüm bölümlerini 2 şer kere izlemişimdir. aynı adamın yarattığı american dad de iyiydi ama artık bölümlerini bulamıyorum. tüm bölümlerini bulabileceğimiz bir site bilen varmıdır? ben birkaç tane buldum ama çoğunda bölüm hatası çıkıyor. altyazı olmasına gerek yok sorunsuzca izleyebileceğimiz bir site olması yeterli.
 
Len valla büyük bir emekle çalışıyorsun bu konuda, helal olsun. 10. sezonu da bu yüzden izledim, 11'i izlememiştim, yine senin çaban sayesinde olacak sanırım. 10. sezon bana biraz vasat gelmişti onu da söyleyeyim.
 
11.sezon çok daha iyi. hatta bu sezondan başta noel bölümü olmak üzere 2-3 favori bölümüm var. o derece sınırları zorluyor. Bu arada "ted 2" için anlaşma sağlanmış, bunu da haber edelim.
 
11. sezonun yayınlanmış olan 13 bölümünü cumartesi günü izledim. Hakikaten toparlamışlar, 10. sezon ile arada fark var.

Adrien Brody'nin 3D mekiği, Stewie'nin kaplumbağaya çıplak Larry David deyişi ahaha... :D
 
Geri
Üst