Family Guy

LA'deki nonoş kuzeninin yanına gidiyordu. O bölümde olmuştu. Keanu Reeves'in yediği bir "Nato mermer, nato kafa" ayarı vardır o bölümde, hahah aklıma geldi şimdi.

Son bölümü izleyen var mı? Yani bence ortalama bir bölüm ama her seferinde yaran bir kaç şey oluyor arkadaş. Brian'ın Lois'i geriye çekerek söz konusu kişinin beyaz ekmek yemesini istemediğini açıkladığı yerdeki ses tonu.. Stewie'nin çıplak olarak yürüyüş yaptığı ve "Just passin' through, see anything you like, speak up" diyişi.. Aman yarabbi ne güldüm ulan.

Stewie'nin efemine yönleri de bolca ön plana çıkarılmış bu bölümde. Brian'in sihirbazlık gösterisinde kadın kılığına giriyor, "Bu aptal gösteri için şu kılığa girmeyi kabul ettiğime inanamıyorum.. Ah kimi kandırıyorum ki, bunun için ısrar ettim" diyor. Orada da çok güldüm.

Yav arkadaş son bölümleri kimse izlememiş ben kendi kendime konuşur oldum.. :) Son 4 bölüm içerisinde 2 tanesi süperdi. Özellikle Peter'ın bıyık bıraktığı bölüm ile Brian'in Lois'e karşı olan dürtülerini engelleyemeyip "Lois my darling" diyerek üzerine atladığı bölümler.

Veeeee; Road to Germany yolda. Az kaldı, meraktan ölüyorum. Stewie ile Brian'ın Road to Rhode Island, Road to Rupert ve Road to Europe'un ardından 4. yol macerası olacak bu.
 
Çok sevdiğim, kaçırmadığım bir dizi ama diziye yönelik tek eleştirim, yeterince evrensel olmaması. Çok fazla göndermelerden yola çıkarak yapılmış espri var ve o göndermeye aşina değilseniz, bi' bok anlamıyorsunuz. Onun dışında Stewie ve Brian hastasıyız tabi ama Peter'a fena uyuz oluyorum bazen. Bir insan bu kadar mı angut olur dedirtiyor.
Filmi de hayalkırıklığıydı açıkçası. Bol bol Stewie olmasına rağmen, dizinin standart bir bölümünün uzun versiyonu gibi gelmişti bana. Simpsons da öyleydi hatta ki Simpsons'ı Family Guy'dan daha çok severim. Film konusunda en başarılı olan South Park kanımca zaten. Onlarınki cidden "film" olmuştu her açıdan.
Bir de haberi olmayanlar için söylemekte yarar var, Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane'in American Dad diye bir başka çizgi filmi de var. Bilen biliyordur zaten ama, sanırım Family Guy fanatikleri için FG'yle yarışacak tek dizi odur. :)
 
Ulan bırak bu evrensel mevrensel laflarını, Sarıyer'e gelecem kalkan yemek istiyorum onu düşün sen. Son bölümü bulamadım sinirliyim, isyanlardayım, sitemlerdeyim! Bir sonraki bölüm 18'inde.
 
Benim için farketmiyor ama geç saatte yayınlanıyor.
Saınrım sevgili RTÜK yüzünden olsa gerek. American Dad'i de yayınlasa yeni sezonda cnbc-e.
 
seth macfarlane manyağının yaptığı en manyak dizi :D en çok peterin aptal gülüşü hoşuma gidiyo.bi de aralarda eski peterı gösterdiği sahneler.ama ne stewie ne de peter en mükemmeli quagmire :LOL: gigidi gigidi guu
 
Geçen cumartesi e2 de Conan O'Brian'a çıktı seth macfarlene. Herifte nasıl bir ses var. Frank Sinatra gibi mübarek. Çok acaipde ünlü taklitleri yapıyor. Sesiyle kazanıyor herif vay be....
 
Peter'ın doktora gidip şişman olduğunu öğrendiği sahne de komiktir baya, "did you just say that I am fat? Okay, that's news to me.." Sonra şişman olmadığını kanıtlamak için hulahup çevirmeye çalışması da vardır, mideye kramp sokturur.

5. sezon diğer sezonlara kıyasla daha vasat olsa da, Peter'ın Spongebob izlerken ki ifadesi ve Stewie'nin derisini bronzlaştırdığı bölümler hatrına izlenir.

6. sezon ise efsane olacak gibi, özellikle "Stewie Kills Lois ve Lois Kills Stewie" bölümleri. Aman diyeyim..
 
3 ve 4 harika bence.

Bu arada şu aşağıda vereceğim linke bir bakın lütfen. En son 4 Mayıs'ta Long John Peter bölümü yayınlandı ama uzun süredir 18 Mayıs'ta yayınlanacağı söylenen bir Tales of a Third Grade Nothing bölümü bekleniyor, ne oldu bunun akibeti delireceğimdir. Tabii Road to Germany bekleyişim de ayrı bir şekilde sabırsızlandırıyor beni. İşte fragmandır/spoylırdır o yüzden sevmiyorum ben. Arkadaşımın teki söyledi bunu, o gün bu gündür ben eski ben değilim.. :)

http://www.imdb.com/title/tt0182576/episodes#season-6
 
Dün cnbc-e de filminin 20 dakkalık kısımını verdiler bölüm olarak. Küfürlerde sansürlüydü. Hatta Peter'ın kendi programında söylediği '' You Amerika, fuck you!'' da biplendi. Bir klasiktir o sözü :)
 
You know what really grinds my gears.. :)

Yeter artık yeni bölüm gelsin yahu. Biz beklemekten sıkıldık, adamlar bekletmekten sıkılmadı. Road to Germany'de yalan oldu, halen ses yok a.k.. :(
 
Ordaki Brian-Stewie bar sahnesi klasiktir.

Öncesi:

Stewie: Cause suicide is painless.. It brings all many changes.. And i can't take or leave it.. (Biraz salladım şimdi tam aklımda değil.)
Was it.. Was it good?
-Oh, that was beautiful! Thanks man!


-Get the fruit!
-I'm not gonna..
-G.. Get the fruit!
-I'm not gonna get the..
-Get the fruit!
-I'M NOT GONNA GET THE FRUIT, THERE'S A GHOST RIGHT THERE!!!

..Ve gecenin sonu..

Stewie, arabayla barın duvarına girdikten sonra Brian'da dönüp:

-Sshhhhh!

:LOL: :LOL: :LOL:
 
6. sezonun 7. bölümü olan Peter's Daughter'da Stewie ve Brian'ın walkie-talkieden yaptığı muhabbet de iyidir, baştan sona buraya yazmak mümkün değil ama bir yerde bulunur elbet.

Hazır yazmışken söyleyeyim, Family Guy'daki en efsane muhabbet yine Stewie ve Brian arasında 4. sezonda geçiyordu. Bölümün ismi Brian the Bachelor hatta diyeyim, gerisini siz tahmin edin.
 
Dediğin gibi tamamen tahmin ediyorum. Stewie'nin Brian'a sözde yazdığı romanı hakkında sataştığı bölümü mü diyorsun? Yoksa ben gene tamamen karıştırıyor muyum?
 
Geri
Üst