Family Guy

CNBC-E'dekileri geçtim; asıl yeni bölümler ne zaman başlayacak? 4 mayısta yayınlanan ve Peter'ın korsanlık sevdasına girdiği Long John Peter'dan bu yana yeni bir şey izlemedik; ve halen daha bir sonraki bölüm ile ilgili bilgiye baktığımızda "Tales of a Third Grade Nothing - Original Air Date: 18 May 2008" yazısıyla karşı karşıyayız. Sıkıntı verici bir durum hakikaten. Hele de "Road to Germany" şeklinde Stewie ile Brian'ın yeni bir yol macerasını içeren bir bölümden haberdar olup bunun için sabırsızlanıyor olduktan sonra, daha da sıkıcılaşıyor.
 
Long John Peter bölümü 6. sezonun son bölümü olarak belirtilmiş, böylece 6. sezon 12 bölüm ile tamamlandı. 7. sezonun ilk bölümü Love Blactually için 28 Eylül tarihi veriliyor. Arap saçına dönen Tales of a Third Grade Nothing ve gün geçtikçe rüyamda gördüğüme inanmaya yüz tuttuğum Road to Germany bölümlerinden ise halen daha ses yok.
 
Gol geldi! Bir anda 5'i bulduk!

Biz uyurken 7. sezon başlamış ve 5 bölüm yayınlandı; 6. bölüm Tales of a Third Grade Nothing 16'sında yayınlanacak. Şimdiye kadar yayınlananlar içinde merakla beklediğim Road to Germany bölümü de vardı ve beklediğime değdi diyebilirim. Başkanlık yarışının da etkisiyle göndermelerdeki politik yanlar daha ağırlaşmış; özellikle Road to Germany bölümünde hükümete ve McCain/Palin ikilisine verilen iki tane ayar var ki aman aman. Yine yerlere yatıran yerler var bütün bölümlerde.

Buradaki Family Guy'cılar geri çekmiş kendini kardeşim, tek başıma ne anlatayım.
 
Evet o var ama platformun üzerinde dururlarken yaptıkları konuşma daha iyi bence. :D Bir de tabii o bölümde Stewie ile Geleceğe Dönüş sahnesi var, o da süper. "Hey buddy, I need to borrow this"...

Geleceğe Dönüş'e bir gönderme de Baby Not On Board'ın başında var. "I've had a very stressful morning" dedikten sonra:

- Wait a minute doc, are you telling me that it's 8.25?

- Precisely!

- Damn! Im late for school!

:D
 
Simpsonların bir bölümü 6 ayda yapılıyormuş. Family Guy da da hemen hemen süreç aynı normalde. Ama Sarah Palin'i gündemdeyken yakalamaları müthiş bir başarı ve işlerin ne kadar süratli yapıldığını gösteriyor.
Youtube da seth macfarlane ismini aratıp, Harward'ta stewie olarak yaptığı konuşmayı dinleyin.
 
Çoook uzun zamandır izleyemiyorum. Bi bölüm izlemiştim geçenler de, sanırım eski bi bölümdü; Peter ve Lois Kiss konserine gidiyorlardı. Hatta konserde Kiss "Rock n' Roll All Nite" parçasını çalarken Paul Stanley mikrofonu Lois'e uzatıyordu şarkıyı söylemesi için... Lois'de şarkının sözlerini bilemeyince herkes Lois'e bakıyordu ve Kiss konseri yarıda bitiriyordu. Sonra Ace Frehley ve Peter Criss sahnede dans etmeye başlıyordu. :D Daha sonra Lois'in bir Kiss elemanı ile eskiden sevgili olduğu ortaya çıkıyordu. :D
 
Geçen cumartesi gece 11 de e2 de 1 saatlik özel 'Starwars' bölümü vardı.Çok komikti tabii. Stewie Darth Vader olmuştu. Aynı bölümü dün gece cnbc-e de verirler diye düşündüm ama normal bir bölüm verdiler.Ve bugün aldığım cnbc-e dergide aynı özel bölümün 25 ocakta sezon finali olarak verileceği yazıyor.Kaçırmayın!
 
O bölüm 6. sezonun ortasındaki bölümlerden biri diye hatırlıyorum, 42 dakika sürüyor reklamsız. Ve açık söyleyeyim, beğenmediğim tek Family Guy bölümü olabilir. :)

Bunda Star Wars'ı sevmememin rolü de olabilir ama diğer bölümlerdeki Star Wars göndermelerine gülüyorum mesela. O bölüm en yalın anlatımla sarmadı beni sanırım. Ama Stewie'nin Darth Vader olması cuk oturan bir şey hahah, sesi de harika değiştirmişler.
 
Birde son sezonlarda nerdeyse her bölümde yaşlı sübyancı adam karakteride konunun tam içinde. Çok komik,muzur hikayeler çıkıyor onun ve chris'in üzerinden. :)
 
Şöyle söyleyeyim; mesaj geldiğinde telefonum Chris'in gazete dağıtıcılığı yaptığı bölümde kapıda geçen muhabbet sırasında Herbert'ın Nokia melodisini yaptığı yerdeki replik ile çalıyor. İnanılmaz bir karakter o ya, acayip güldürüyor beni. Yani metroda, otobüste filan,

- Hey Chris... Oh, is that my phone? Dırınııını-dırınııını-dırınınııı-nıı... Oh, better go get that.

Şeklinde bir Herbert sesi duyarsanız bilin ki benimdir. :LOL:

Bir de evde bu üçünün bakıcılığına soyunduğu bölüm süperdir. "Eğer kafamı kızdırırsanız sizi şaplaklamak zorunda kalacağım, sonra sizin de beni biraz şaplaklamanıza izin verebilirim. Ama sana yok Meg!" gibisinden bir repliği vardı ahaha.
 
Geri
Üst