Dengesiz Herifler (Ska-Punk) - Ankara

yazla birlikte başlıyacaz her türlü konser aktivitesine..sizide ankaraya bekleriz..bursaya kesin gelmek istyoruz zaten...istanbulda olur umarım...ama ankarada kesin bişeyler yhapıcaz ve başka şehirlerdende gruplar çaarmayı planlıyoruz zaten..
 
evet uzun bekleyiş sonucunda dengesizler demolarını piyasaya sürdüler ve de beklenen ilgiyi fazlasıyla görmüş gözüküyolar..daha sırada çok parçaları var bekleyen ve de yazın tam gaz çalışmalara koyulcaklar..gerçekten iyi besteler ve iyi enstrüman yapılarıyla türk punk piyasasında oldukça sağlam bir yerin adaylığını şimdiden aldılar..bakalım bekleyelim daha neler neler olucak...ha bu arada benim favorim "korkma"... :twisted:
 
bu arada ankarada demo yok hiçbiyerde..gelip isteyip bulamayan bayaa bi insan olmuş galiba..yakında gene koyulacaktır aynı yerlere demolar..en azından demoyu alıp müzik hakkında yorum yapan-olumlu veya olmusuz- herkese teşekkür..müziği geçip bizim tipimiz hakkında yada -ehehe siz punkmusunuz ulan yerim sizi ben en kralıyım bu işin- tarzı saçma sapan şeyler yazanlara ise iyi bi siktiri borç bilirim..
 
kayıt bazılarına sorunlu gelebilir ancak eminim grup ileride daha kaliteli bir demo ile daha çok sallayacak ortalığı. türk milleti, adam ol ve puştsun güzel parçalar ancak korkma şarkısının eski versiyonu daha güzel. burada kimse bilmiyor o versiyonu. daha eski ve daha amtör bir kaydı mevcut bu grubun ÖDEM olarak, bulan olursa oradaki korkma ve gecenin üçü denen parçaları tavsiye ederim, ancak gerisi boktan olduğu için adam ol adlı demodan şaşmayınız.
 
demo'yu bugün aldım rockstore'dan...şu anda da ikinci kez dinliyorum, baya sevdim..."türk milleti" şarkınızı dinlemiştim daha önce ama demodaki diğer şarkıları daha çok sevdim sanki...takdir ediyorum ve şarkılarınızın devamını bekliyorum...başarılar...
 
okke aldım mesajı pank77..bu arada güsel şeeler yasan herkese teşkür tekrardan..freelunch bende sizin demoyu aldım:) hatta galiba şahit oldun o ana..zaten dinlemiştim sizi..konunuzada yazmıştım..hadi sizede devam
 
diğer bir kaç zibidi gibi kendi başlıklarında 1845 sayfa boş geyik yapmayarak haksız bir şekilde forumun arkalarına atıldığını görmek üzücü.

duyduğum kadarıyla yeni şarkılar yoldaymış ve öss geçtikten sonra çalışmalara devam edip konserlerle milleti coşturacaklarmış. (mış miş...)
 
ikinci demo için hazırlıklar başladı yavaşta..ağustos sonu eylül başı parayı denk getirebilirsek ikinci demo tüm müzik marketlerde olmasada bulunacak :) bide allah-ü teala izin verirse yazın ortlarında bursada olacaz..hadi bakalım..kısa bir bilgi hüzmesi
 
Türk milleti parçanız güzel olmuş. Cover yeteneğinizi sevgim gerçekten. Bu arada pank77 yazıyor beraber birşeyler yapalım gibilerinden. Fazla kulak asmayın olay diğer 3 kişide bitiyor. Sağolsun sormaz hiç bize güzel pank77m. Katl-i Vacib'in ilk nette yayınlanan kaydı için: http://www.purevolume.com/katlivacib (İlk dediğim biraz düzgün kaliteli ilk kayıt)
 
bak bak kızmışda bana nasıl konuşurmuş burdagöstermiyoruz sinirimizi deyilmi dostum zaten ben gidicem siz gelmeyeceksiniz zaten kardeşim benim
 
Geri
Üst