Tavsiye Vst & Vsti (ücretli , Ücretsiz)

Arkadaşlar merhaba. Konu başlığı klasik duruyor olabilir ancak daha önce açılan konuların çoğuna baktım başka forumlar da dahil olmak üzere hepsi çok yetersiz.

Buraya herkes birkaç dakikasını ayırarak kullandığı ve beğendiği eklentileri bir de hangi programla kullandığını yazarsa (fiyat,link falan da verilebilir) çok faydalı olur diye düşünüyorum.

Özellikle benim gibi yeni başlayan ve kullandığı programın dahili enstrümanlarını beğenmeyen kişiler için yeni yeni kapılar açılmış olur. Teşekkürler.
 
Bütün vst'ler aslında birbirinin aynı. Ufak tefek nüans farklılıkları ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. Bence ücretsiz Lepou amfileri ve Redwirez kabin simulatörleri fazlası ile iş görüyor.

Kullanım amacınız pratik yapmaksa bunlar yeter. Ama amplitube, guitar rig, kuassa ve bias ta şahane işler yapıyor. Ben kendim amplitube kullanıyorum pratik çalışmalar için.
 
SimulAnalog Guitar Suite'deki jcm900 ve tubescreamer pluginlerini beğenerek kullanıyorum. Kayıttan ziyade sadece gitar çaldığım için vstleri de pedalboard2 programında çalıştırıyorum. Bir de şarkılara eşlik etmek için guitar rig 5'deki tapedeck bölümü çok iyi iş çıkartıyor. Sesi transpoze etme özelliği ve pitch'i bozmadan yavaşlatabilmesi şarkı çalışırken çok yardımcı oluyor. Guitar rig'i vst zincirinin sonuna ekleyip basit bir şekilde kayıt da alınabiliyor, gayet pratik oluyor bu şekilde.
 
Geri
Üst