True Blue (Pop) - Ankara

2007 Mart ayında kurulan grubumuz çoğunlukla 80lerin yabancı pop ve poprock şarkılarını çalıyor; george michael, roxette, bangles vb.

Kadromuz şöyle:

Vokal: Can Yamak
Gitar: Fuat Onur Bağlan
Bas: Emre Uraz
Davul: Gökhan Çimen

Halen grubumuza klavyeci aradığımızı da belirtelim.

12 Mayıs Cumartesi 14:00'da Odtü Bahar Şenliği Panayır Sahnesi'de çalıyoruz, herkesi bekleriz.
 
trueblue2.jpg


Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
hayır, biz direk mindcrime'a rakip olduk, o yüzden aynı gün çıkıyoruz zaten :D

ne haddimize, concrete donkey gibi şahsiyet sahibi bir gruba rakip olmak. bu arada bu sene izleyemeyecek miyiz concrete donkey'i :( gelip sahnede göbecikler atamayacak mıyız?... :(
 
inşallah izleyeceğiz concrete donkey'i efendim true blue'ya donkey ailesi adına başarılar diliyorum.

beraber "80ler içkiye ilaç atma partisi" yapılmasını teklif ediyorum.
 
Sakarya Caddesi'nde haberim oldu ama bu rakip olma durumu sizleri birbirinize düşürmesin gençler. Sevmedim ben bu işi.. Olmaz, olamaz.. Derhal dağıtın..
 
Evet ilk konserimiz Odtü Bahar Şenliği'nde Panayır Alanı'nda 12 Mayıs Cumartesi (yani bugün) saat 14:00'da (yani 13 saat sonra :) ) güzel olacak güzel. Ayrıca ilk sahne deneyimimizi de geçtiğimiz çarşamba, kardeş ve misafirperver grup Hard Luck programında yaşadık, sağolsunlar varolsunlar. Çok heyecanlı lan :D :zipla
 
true blue'yu çok sevdim ben. bir de klavyeci bulsanız daha iyi olacağınıza inanıyorum. imaj sorunu zaten yaşamadınız :D şimdi benim bir eleştirim olacak... :LOL:

çok güzel devam :)
 
Başımdaki güzel evet sevgili sevgilim Delal'e teşekkür ediyorum aksesuar desteği için. Sahnede şıklık önemli bence. Renkli şeyler çalmaya çalışıyoruz, görünüşle de bunu bütünleştirmek lazım. İlerideki konserlerde de sürprizler olabilir. Bizi takip edin :) Pop müzik insanın kendine yakışanı giymesidir :twisted:
Yalakalık olarak anlaşılmasın, Odtü MT'ye teşekkür ederiz iyiniyetli çabaları için ve tebrik ederiz bir geleneği başarıyla sürdürdükleri için ;)
 
yaa tembelliğimden oturduğum yerden çekmek durumunda kaldım ve bu başarılı performansın bu denli başarısız video ve fotoğraflarını çekmiş oldum maalesef :cry: önümde oturan adamın sigara dumanından tutun ortada dolaşan insanlara kadar herkesi çekmişim fekat sahneyi ve özellikle ağaçların arasında kalan onuru çekememişim :p bileydim böyle paylaşıma açılacağını özen gösterirdim huleyn :LOL:

konser gayet eğlenceli ve başarılıydı tebrikler hepinize...
 
Geri
Üst