Ülkenin Halinden Etkilenip Forumda Mı Delirdi?

Yaklaşık 10 senedir foruma üyeyim isim olarak beni bileniniz bilir bir coğunuzlada alisveris yapmisizdir.Ama son zamanlarda ilanlara aldigim mesajlar çok tuhaflasmaya basladi.Biri bir soru soruyor alakasiz boyle alet sifir mi falan der gibi.sifir olsa burda ne isi var.Biri gelmis diyor neden satiyorsun param yok satiyorum veya canim sıkıldı satiyorum.Muhabbet etmek icin yaziyorlar diye suphelenmeye basladim artik.Sizlerde boyle mesajlar aliyormusunuz yoksa ben miyim tek?
Oyle bir icimi dokiyim dedim ..

Not: Turkce klavyem yok kusura bakmayiniz.
 
:DSen çekiyorsun sanırım o tipleri. Bana pek denk gelmedi. Sadece, ilk başta ilgili gibi görünüp sonra da hiç oralı olmayanlar oldu ama almayacağı halde alıcı gibi görünüp arkadaşlık etmek garip .d
 
Valla foruma özel değil bu Kişiler her yerde var.önereceği gitarı söylemeyip takas isteyen bir arkadaş gösteriyim size kibarca reddettim artık :)

IMG_0129.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Vallahi ben burada rastlamiyordum hatta belli miktarda insan vardi onlar arasinda ihtiyaci olan olani alir bakardi isine.he yine bir kac kisi olurdu belki ama en azindan cevaptan sonra bilirdin ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu derdi peki tesekkurler ilgilenmiyorum gibi.
bugun letgo isimli yapida turkrocktaki satilik muzik aletinden cok satilik bulunuyor.alan alacagini alsin satan satsin lafimiz yokta garip garip sorularla gelmeyelim arkadaslar rica ediyorum.
siz canlidan bahsedin nedir? neyseki resmi falan konuşmuş.
Bilmiyorlarsada bu arkadaslara bir ogretmek lazim forumda nasil konusulur.
isin siyasi kismina gelirsek yurtdisinda yasiyorum cok uzerime vazife olmasada belki icinde bulundugunuz durumlari fark etmiyorsunuzdur diye hatirlatiyorum ulkede bombalarin patlamasi lavlarin atilmasi olagan hal almisken kadin millletvekilleri birbirini doverken aman diyorum birbirinize sayginizi yakinliginizi dahada kaybetmeyin yoksa kotu gunler bizi bekliyor.hic bir partiyi olusumu desteklemiyorum, destekleyemiyorum ama gun gelecek cocuklarimiz cok kufurler edecek ulkeyi biraktigimiz durum icin daha kotusu birbirimizi getirdigimiz durum icin.
bugun insan ulkesinde istemez mi simidini yeyip,cayini icmek.zaman zaman geldigimde goruyorum art niyetin,deli deli bakislarin ne kadar arttigini.
adam icip doktorun bogazina bicak dayiyor cocuk doktoru gelsin yoksa oldururum diyerek gun gelecek bu ulke benim gibileri nasil kaybetmisse orada acilde insanlar icin elinden geleni yapan genc doktoruda kaybedicek.
sonuc olarak attigimiz mesajda da yaptigimiz islerde de herkesi bilincli olmaya davet ediyorum.
 
Geri
Üst