South Park

eric cartman oleeeyyy oley :D eleman süper. 4 yıldır falan izliyorum, hatta kale centere gidip bu yaşta bile cartman baskılı tişort almayı düşünüyorum. süper bi çizgidizi ;)
 
Özel bir soru olacak gorana_85, ama hem kurtlar vadisi'ni hemde south park'ı sevmeyi nasıl başarıyorsun?Bana göre gerçekten mucize bir durum bu. Açıklayabilirmisin bana bu durumu, lütfen forum arkadaşım.
Not.Gayet samimi bir sorudur,içinde ironi unsuru içermemektedir,önemle belirtilir.
 
kurtlar vadisine kapılan biri için belki mucize bi durum olabilir. south park'ı eğlenmek için izlerim, kurtlar vadisini ağırlığı için izlerim. ikisininde izlenebilirliği farklı yönleriyle sağlanmış olabilir ama bu ikisinide izleyemeyeceğim anlamına gelmez. ayrıca kurtlar vadisi izleyen south park izleyemez diye bişeyde yok.

ayrıca senden gelen sorular ve görüşlerin çok samimi olduğunun farkındayım bayc. teşekkürler
 
Cevabın için teşekkür ederim.Bana göre bu iki yapımın,siyasi,felsefi,dünya görüşü açısından hiç bir alakası yok.Hatta South park'ın dalga geçtiği unsurların Kurtlar vadisinde fazlasıyla bulunduğundan,ya da vadici ağır ağbilerin(seni öyle olmakla itham etmiyorum,yanlış anlama),çoğu zaman dine,milliyetçiliğe,şiddete söven South park'ın dünyasıyla alakası bile olamayacağını düşündüğüm içi sordum.Yine de senin zevkin ve görüşündür,belirttiğim gibi merak ettiğim için sordum.Bu arada South park'ı bende çok severim,Favori adamım avatarındaki,cartman(gıcık ama sevimli bir karekter).Size iyi sohbetler.
 
dizilerdeki karakterlerle kendini bağdaştırmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum. veya şöyle söyliyim dizideki kareakterlere kapılmazsan her ikisinide izleyebilirsin. tabi objektifde olmak lazım. taraflı izlenen programlar ayrıma yol açacaktır.

ama sadece izlemek için izlersen bisorun olacağını sanmıyorum :)

saygılar
 
geçen wow bölümünü izledim yarıldım gülmekten :LOL: :LOL: ama cnbc-e world of warcraft'ı neden ''savaş sanatı dünyası'' diye tam türkçeye çevirmiş anlamadım??

warcraft dünyası dese yeterliydi bizim için :D
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
çok nadir izledim bunun bölümlerini... bi bölümünde paris hilton ve kasabanın gay'imi, artık neyi ise yarışıyorlardı... sonu süperdi...
o günden sonra bağımlılık yaptı.
 
panik_431 demiş ki:
çok nadir izledim bunun bölümlerini... bi bölümünde paris hilton ve kasabanın gay'imi, artık neyi ise yarışıyorlardı... sonu süperdi...
o günden sonra bağımlılık yaptı.

evet o bölümü hatırlıyorum. Hem de ne anıyla... Babama dedim ki, "baba bak sana süper bişey izletcem".. Babam da tamam çocuğum dedi.. (süperdir aramızdaki ilişki birbirimizle hem böyle Abdurrahman Palay türkçesiyle konuşuruz) Nerden izletmek aklıma geldiyse babama south park ı... Neyse oturduk izliyoruz sonuna doğru Paris Hilton ile kasabanın gay i "kim daha çok "şeyi" cinsel organına sokar" diye yarışa başladı... Tabi ben gülmekten kendimi yere atmak istiyorum ama babamı "içinde sosyal konulara değiniyorlar, hiciv yapıyorlar" diye zor razı etmişim... Tabi tip tip suratıma baktı ve ben bişey anlamadım dedi... Haklısın baba ya, ben sana gazeteni getireyim, sen onu oku suç bende :D ... Ama harbiden en alakasız günde izletmişim o da benim şanssızlığımdı...

bu da böyle bir anımdı :LOL: :LOL:
 
Geri
Üst