DirtyBlack'in Son EP'si SILENCER Çıktı

DIRTYBLACK DEMOSU SILENCER ÇIKTI

Grubumuz DirtyBlack 2002 de kurulmuş, 2003 ocak ayında ilk demosunu, 2004 ocakta 2. demosunu yayınlamıştır. Grup bu demolardan sonra içinde barışarock, İstanbul rock fest ve undergorund hell fest gibi gösterilerde ve irili ufaklı bir çok organizasyonda yer almıştır. Bu demodaki şarkılar rock tabanlı radyo yayınlarındaki listerlerde çalınmış ve içinde amerikada yayınlanan “hotlive bands comp” adlı albümünde olduğu birkaç complation cd’de yer almıştır.

2005 haziran ayında müziğe kısa bir süre ara veren DirtyBlack 2006 haziranda yeni isimlerle tekrar kurulmuştur. Günümüze kadar çeşitli organizasyonlarda yeniden güç kazanan grubumuz çalışmalarını bitirdiği “Silencer” adlı demo albümü bu gün yayınlamaya başlamıştır.

Grup üyelerinin etkilendiği isimler genelde thrash grupları olsada, prensip olarak kendi soundumuzu bulmaya çalışıyoruz. Bu sebeple şarkılarda pek çok müzik akımının etkileri görülebilmektedir..

Kayıdın tamamı stüdyo ortamında yapılmış olup hiçbir sample yada loop barındırmamaktadır. Tüm kayıt one by one, real çalımlardan oluşmaktadır. Kayıt sırasındaki özverilerinden dolayı stüdyo “ KafaKabin” e teşekkür ederiz.

“Silencer” isimli bu demo grubun bu son self yapımıdır. Bundan sonra yeni şarkılar ve demolardaki şarkıların yeni yorumlanmış halleriyle yasal bir albüm düşünmekteyiz. Bu 5 şarkılık demonun kayıdı sırasında kayıdı biten 2 şarkı daha vardır, “ Terror Blade” ve “ Beauty Divine” adlı şarkılarımızı yasal bir albüm dışında yayınlamayı düşünmemekteyiz.

Demo yerli ve yabancı forumlarda ve kapak çalışmasında şu şekilde sunulmuştur;

DirtyBlack as;

Sinan Celik – Guitar and Vocals
Burak Lacinel – Guitar
Sezay Demirbacak – Drums
Volkan Kayabas – Bass and Vocals

Song List;

1) Murder Incorporated – Music and Lyrics by DirtyBlack
2) Silencer - Music by Sonic Mayhem and DirtyBlack / Lyrics by DirtyBlack
3) Fresh Smoke – Music and Lyrics by DirtyBlack
4) Sit On – Music and Lyrics by DirtyBlack
5) Hangar – Music and Lyrics by Megedeth – ReArranged by DirtyBlack

Aşağıdaki linklerde tüm şarkılar tamamen ücretsiz mevcuttur. Görüş fikir ve yorumlarınızı bu başlığa yazabileceğiniz gibi [email protected] a mail yoluylada ulaştırabilirsiniz.” Silencer” adlı bu son demomuz mp3 olarak istemeyen, track olarak alıp saklamak isteyen arşivciler için kapaklı cd formatındada 1 ytl ye satılmaktadır. Türkiyenin heryerine kargoya verebiliriz. Şimdiden teşekkürler.

SILENCER;
1 - Murder Incorporated 4:09
www.dirtyblackband.com/mp3/Murder.mp3 (5.70mb)
2 - Silencer 3:23
www.dirtyblackband.com/mp3/Silencer.mp3 (4.65mb)
3 - Fresh Smoke 3:52
www.dirtyblackband.com/mp3/FreshSmoke.mp3 (5.30mb)
4 - Sit On 3:24
www.dirtyblackband.com/mp3/Siton.mp3 (4.68mb)
5 - Hangar 3:48
www.dirtyblackband.com/mp3/Hangar.mp3 (5.23mb)
 
Geri
Üst