Kartrock (hardrock) - Ankara

2007'nin başlarında kurulmuş olan grubumuz birzamanlar genç olupta halen gençmiş gibi takılan ya da karta kaçmış şarkıları hardrock tadında coverlamaya; 80' pop, glam, hardrock ve sound olarak dönemin benzeri parçaları hakkını vererek çalmaya çalışmaktadır. Grubumuz:

vokal- görkem
klavye- ibrahim
bas- emre
gitarr- kerem
davul- özgür

beşlisinden oluşmaktadır.

Yaklaşık 3 yıldır farklı gruplarda çalmaya çalışan (kerem ve emre, görkem ve kerem, ibrahim ve görkem, emre ve özgür :) )grup elemanları keremin ibrahim ve görkemi emreyle tanıştırmasıyla ve emrenin de gruba özgürü davet etmesiyle Kartrock'ı kurdu. Daha önce hiç 5'i bi yerde çalmayan bu beşli birbirine çabuk ısınarak karamsar senaryoların ardından ilk sahnesine odtü MT panayır alanı konserlerinde çıkacaktır.

9 mayıs çarşamba günü saat 3 te sahne alacağız tarzı seven herkesi bekleriz.

Bu arada şenlikler için hazırladığımız hücum kayıttan 2 parçayı sizlerle paylaşmak istedik:

http://rapidshare.com/files/29348977/Kartrock-_Fool_for_your_loving__cover_.wma.html

http://rapidshare.com/files/29349508/Kartrock-_Long_live_rock_n_roll__cover_.wma.html
 
ibrahim abi ben sizi en önden izledim şarkılarada eşlik ettim ama seni hayatta tanıyamadım. :D baya şaşırdım.şimdi bizim okulun internet sayfasından kim bu perşembe izlediğim grup diye bakıp turkrockta aratmamla beraber gerçek bir şok yaşamaktayım.
uzun zaman olmuştu görüşmeyeli konuşsak güzel olurdu.
her neyse ben çaldığınız tüm parçaları biliyordum.skid row falan çalınca "aha bunlar gunsnroses'da çalar" diyerek alana koştum.hakikatende çaldınız çok sevindim.

neyse abi ben bu şoku atmaya çalışacağım artık.başarılar diliyorum grup çok sağlam.özellikle yavaş ve duygusal parçalardaki hakimiyetiniz eşsiz.(is this love vb)

ayrıca vokal arkadaşta çok iyi iş kotarıyor.tüm elemanlar işini iyi yaptı gerçi.sweet child'ın solosu başta olmak üzere gitaristte iyiydi.işin içine birazda sahne şovu ve görsellikte katarsanız tadınızdan yenmez demek istiyorum affınıza sığınarak.tekrar başarılar
 
birşeyi daha belirtmem gerekiyor sanırım repertuara QUEEN çok yakışır gibime geliyor.hakkını vererek çalacağınızı düşündüğüm bir grup.başarılar
 
Geri
Üst