Ignotusmetallum ( Metal Keşif Sayfası)

Merhabalar,
Uzun zamandır düşündüğüm fakat gerçeklestirmeye fırsat bulamadığım sistemi sonunda kurdum, Instagram Twitter Facebook üzerinden çoğu insanın adını bile duymadığı metal gruplarını tanıtıp onlara yardımcı olurken metal dünyasını azıcık da olsa desteklemis olacağım umarim @ignotusmetallum olarak her yerden ulaşabilirsiniz, Instagram'da sadece albüm kapağı veya grup ile alakalı resimler olurken Facebook ve Twitter'da direk albümün çeşitli kaynaklardan bağlantıları olacak. Aynı gruplardan sıkılıp yeni bilinmeyen cevherler keşfetmek istiyorsanız kesinlikle gelebilirsiniz kapım açık, takdir edersiniz ki İngilizce yayın yapacağım, zaten az laf çok müzik olucak.

Merak edenler için de ignotusMetallum Latince "bilinmeyen metal" demek
 
Güzel uygulama. Tabi bu tarz şeylerin başarılı olabilmesi yani amacına ulaşabilmesi için takipçi gerek. Umarım kısa sürede kitlelere ulaşırsınız. Bu başlık altından önerilerde bulunabiliriz.
 
Yeni kesfettigim ve ulasmasi baya zor olan bir grubu hesaplar haricinde buraya da paylasmak istedim, grup baya underground, ne bir sayfalari ne de ulasabilecemiz bir kanal var, bu da son albumleri diger albumleri de bulursam youtube'a yukleme yapacagim, ilginc bir progressive death grubu, ilk defa boylesine denk geldim eger tanidik ezgilerse bagislayin herkesin ogrencegi seyler vardir



edit: video hala yukleniyor, eger acilmazsa 10 dk sonra acabilirsiniz
 
160 kelime sınırı yuzunden twitter'i birakma karari aldim, instagram'dan album kapaklari ve facebook'tan direk youtube linkleri ve kendi yorumlarim ile devam edecegim. Takip etmis ve etmeyi dusunen herkese minnetlerimi sunarim!
 
Hocam destek amaçlı facebook sayfanı beğendim ama takip edemeyeceğim çünkü İngilizce bilmiyorum. İnstagram hesabım olmadığı için takip edemiyorum maalesef.
 
Adam tek basina muazzam bir EP cikarmis, helal olsun valla, turkiye'de boyle insanlar varsa dinlemek tanimak isterim, forumdaslardan da bekliyorum :)
 
Hocam 2000'lerin nu metali tarzında müzik yapan yeraltı grubu var mı arişivinizde ?
hocam son zamanlarda cok fazla atmospheric black/ norwegian black / death / techdeath vs dinliyorum genelde 90'lardan, zaten yeni basladim, nu metal de sevdigim bir tur degildir ondan benden daha fazla bildiginize eminim, ama konu iskandinavyaysa az biraz bilgim var :)
 
Geri
Üst