Problem Çözüldü

bu başlıkta yok öteki başlıkta var iyi niyetli mağdur müşteri. burda gibson'a, dore'ye ve kendime olan öfkemi kustum hocam
burada tek suçlu sensin dostum.dore nin avukatı değilim fakat dore nin burada suçu nedir? gitarı ağustos'ta almışsın üzerinde çizikler olduğunu da kabul etmişsin alırken.şimdi gitarımın headstocku kırıldı, dore bana ikinci el ürün sattı diye şikayet etmenin mantığı olmadığını neden anlamıyorsun?

sonuç olarak önce bir dore ile konuş.onlar bizim yapacak bir şeyimiz yok derlerse zaten aklın yolu bir; mahkemeye gidersin.ondan sonra da gelirsin beraber nefret kusarız.
 
İki tane ihtimalin var.

1) Çocukluğuna verecekler
2) Yazdıklarını okuduklarından hiç çocuk muamelesi yapmayacaklar

Ben yerlerinde olsam ikinciyi seçerdim...
 
iki tane seçenek daha:

1) Gitmeden önce bu başlıkları sildir. Kendine yakışmayan bir şekilde duyduğun hayal kırıklığı ile bazı kötü kelimeler yazdığını ama pişman olduğunu söyle çünkü %100 burası okundu.
2) "Ben tüketiciyim, kral benim" moduna bürün. "Bunu değiştireceksiniz yoksa sizi mahkemeye verir bütün forumlarda yazmaya devam ederim" de.

Gideceksen meşrutiyet caddesine git, fazlası ile insaflılar...
 
Kesinlikle bu yazılar dore tarafından okunuyor, bu başlıkların silinmesi çok önemli değil bence sonuçta durum sizin lehinize sonuçlanırsa yaşasın dore deyip sonraki satışları için büyük bir + alırlar ama umursamaz yaklaşırlarsa alışveriş yapacak yeni kullanıcıları biraz korkutmuş olacaklar böylesine büyük bir firma çok fazla önemsermi gerçekten bende merak ediyorum.
 
Başka konulardan bahsedilmiş ama diğer konu burada olmadığından bu mesaja göre yazacağım.
Konu evden çıkarmamakla ilgili değil. Sapı kırıldı diyorsunuz neresinden kırıldı bilmiyorum tabi, fakat kendi kendine oluşan bir durumsada sizin tarafınızdan oluşan bir durumsa da belli olur bu durum bakıldığında.
Dolayısıyla kendi kendine oluşan durum garanti kapsamındadır. Sizin tarafınızdan yapıldıysa değildir fakat tamirinde yardımcı olabilirler.
Merhaba değerli forum üyeleri,
Bundan bir önceki başlığımda görebileceğiniz üzere Do-re Müzik'ten 2016 Ağustos'ta aldığım ve evden hiç çıkarmadığım, bir yere daha dokundurmadığım gitarımın sapı kırıldı. Gitarı Do-re Gibson indirimiyle aldım. Gitar gayette normal web site fiyatına olmasına rağmen bana B-Stock ürün sattıklarını düşünüyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
 
Geri
Üst