Gitarlar, Ekipmanlar ...

Ekipmanlarımın incisi ... Dynacord Echocord Super 65 lambalı bant delay/reverb ...

Cihaz neredeyse benimle yaşıt; full lambalı preamp ve delay.

Preamfi katı muhteşem, inanılmaz geniş yelpazede eq var, üstelik her tür ayarda son derece sıcak tonlar elde ediliyor. İnanılır gibi değil ama boost bile var. Cihaz sadece preamfi olarak bile parayı hak eder.

Reverb de bantın hareketi ile oluşuyor, yaylı değil. Oda reverbinden büyük salon reverbine kadar ayarlanabiliyor.

Eko/delay ise 3 farklı kademede çalışıyor, her kademede gecikme farklı ve her kademede feedback (tekrar sayısı) kontrol edilebiliyor. Motor hızının iki kademeden oluştuğu da hesaba katılırsa ne kadar değişik delay olasılıkları olduğu ortaya çıkıyor.

5 ayrı input var (2 x mikrofon, 2 x enstruman, 1 x aux). Giriş ve çıkış volümleri sayesinde dry/wet ayarı mümkün. Kill-first mümkün.

Tek ve en önemli dezavantajı 8 kilo civarında olması :D

Benim bildiğim en ünlü kullanıcıları Garry Moore ve Jeff Beck; tabi zamanında Beatles vs. de kullanmış ama modern zamanlardaki kullanıcılar bunlar.

Yakında bir ses kaydı atacağım ... şimdilik sadece fotoğraflar ...

01.jpg
02.jpg
03.jpg
05.jpg
06.jpg
 
Son düzenleme:
Volkan Özdemir'in boyacısı kim acaba kaportacı filan mı ? :D Türkiye'de prof olarak sadce gitar boyama işinde çok az insan var da.. Bir de maliyeti ne kadar oldu hoş şimdi yaptırmak daha pahalıdır ama..
 
Hayır, etkilemez. Etkiliyor olsa bile onu duyacak kulak henüz icat edilmedi :) Tabi normal koşullardan bahsediyorum, 1 parmak kalınlıkta cila muhtemelen tınıyı etkiler.
 
Geri
Üst