Bu Grubu Bilmeyen Var Mı? (steel Panther)

Komedi glam/rock grubu diye tanımlanmalarına rağmen yaptıkları müziği gayet ciddiye alan bir grup olmalarıyla birkaç yıl önce keşfettiğimde takip etmeye başlamıştım. Nice büyük gruptan daha iyiler.





Diğer başlıkta @Can Temtek 'in yorumuyla fark ettim ki forumda şu aralar müzikten çok alet edevat konuşuluyor. Bir nebze olsun müzik konuşulmasını teşvik etmek istedim. Siz de beğendiğiniz grupların başlıklarını -eğer yoksa- açabilirsiniz. Foruma biraz hareket gelsin.
 
2011'de California'da House Of Blues adlı mekanda konserlerine gitmiştim bir tesadüf eseri. Glam ve türevlerini hiç sevmememe rağmen hayatımda bu kadar eğlendiğim nadirdir. Müthiş bir sahne gösterisi var adamlarda. Özellikle Satchell çok iyi bir gitarcı.
 
Ben de bunları bir kaç senedir takip ediyorum. Parodi gurubuyuz diye cıvık cıvık müzik yapmıyorlar. Aynı zamanda çok başarılı komedi de yapıyorlar. Satchel'ın youtube'daki gitar videolarına ve grup röportajlarına bi göz gezdirin inanılmaz komedi oluyor :)
 
Son düzenleme:
Açıp da dinlemedim hiç ne yalan söyleyeyim ama bu grubun ünlü bir konser videosu var. İzlemişsinizdir belki. Yazmak istemiyorum şimdi ama o video ile tanıdım. Çıplaklık içeren bir videoydu.
 
Yaptıkları şarkılar aşırı troll olmasa ve kliplerinde bu kadar fazla cinsellik öğesi bulundurmasalar, ciddi bir yaklaşımla ezer geçerlermiş tüm metal piyasasını. Müzikleri çok sağlam, özellikle gitar parçaları inanılmaz. Sololar inanılmaz akıcı ve Satchel konserlerde de canavar gibi çalıyor, çok iyi bir gitarist olduğu belli. Teknik olarak Kirk Hammet ile Petrucci karışımı gibi ama kesinlikle özgün bir tarzı var. Şuan favorim Pussywhipped, inanılmaz bir riff içeriyor şarkı.
 
Son düzenleme:
Canım sıkkınsa özellikle açıp dinlediğim bir grup, ben faydasını gördüm tavsiye ederim seventeen girls in a row (çıkarmadan 17) fat girl, big boobs gibi çok iyi eserleri var, elinde akıllı telefonla doğmamış nesilden arkadaşlar hatırlarlar bi zamanlar grup vitamin vardı hey gidi günler, şunu da iliştirelim :D
 
Geri
Üst