Solo Atamıyorum Yardımınıza Muhtacım

Konuyu yalnış yere açtıysam kusura bakmayın. Bundan 1,5 yıl önce elektro gitar aldım. Daha öncesinde dolu dolu 1yıl klasik çalıyodum sonra ilgim elektroya kaydı.Nota bilgim çok yok. Klavyedeki notoları buluyorum ama hızlıca parmakla gösteremiyorum.İnternetten falan öğrenmeye çalısıyodum şarkıları. Her neyse şarkının solo kısmına geldiğimde tıkanıyorum. Basit soloları çalabiliyom anca.Bu durum canımı sıkıyo. Şu durumda kursa gidemiyorum maddi yönden bu aralar iyi değiliz. Önerebileceğiniz çalışma yöntemi, metodu varsa önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
 
Speed mechanics for lead guitar-troy stetina, googledan bulabilirsiniz . Ingilizceyle ugrasmak istemezseniz de selim isik in videolari var. Hizli ilerlemeniz icin anlatilan her seyi birebir yapmalisiniz. Yanlis ogrenmeniz sonucunda cevirmesi daha uzun sure alacaktir
 
Sevdiğiniz grupların parçaları fonda çalarken siz de jam session mantığı ile çalın parçaları. Bir de kendinize göre yorumlamaya çalışın. Bu şekilde yol kat edebilirsiniz. Ancak işi bilen iyi bir gitar öğretmeninden armoni bilgisi eşliğinde gitar dersi almanız da fayda sağlayacaktır.
 
'Guitar Pro' yazılımını kullanabilirsin. Hem tab, hem klavyede nerelere basacağını gösteriyor hem de yavaşlatıp çalıyor.
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri
Üst