Android Telefonlarda Kullandığınız Yararlı Uygulamalar

Merhaba arkadaşlar daha önceleri iPhone ve tabletimde bulunan garageband programı ile rahatlıkla kayıt alabiliyordum. Telefonu değiştirmem, tableti de satmam nedeni ile şu an ayak üstü kayıt yapamıyorum. En azından sadece midi klavyemle kayıt alabileceğim bir program arıyorum. Sonra bilgisayarda gerekli düzenlemelerini yaparım diye düşünüyorum.
Var mıdır kullandığını güzel bir program?
 
Kimse yazmamış uzun süredir ama ben kendi tecrübemden bahsedeyim.

Android ile kayıt işini unut.
Nedeni ise android barındıran hiç bir telefondaki ses çipi apple'lardaki kadar kaliteli değil. Deli gecikme yapıyorlar. Bir kaç ay öncesine kadar durum buydu. Değiştiğini de sanmıyorum.

Akıllı telefon kullanmaya başlamamdan itibaren android'siz hiç telefon hiç kullanmadım. Tablet olarak da sadece ipad'im oldu. Apple saçma sapan yazılım ve donanım kısıtlamaları olan saçma sapan bir firma. Ama donanımda bazen öyle özellikler koyuyorlar ki cihazlara, android kullanan bütün firmalara küfür edesi geliyor insanın.

En basitinden, android'de konser kaydı yapmak için ses gain seviyesini ayarlayarak video kaydı yapan bir program yok. (en azından yoktu diyeyim, bu yaz bakındığımda bulamamıştım) Apple'da böyle bir sıkıntı yokmuş nette okuduğum kadarıyla. Elimde sony z1 compact var konsere gittim bir video çektim. Eve geldim ki ses mes yok, her şey patlak patlak. Araştırdım ettim, ses gain ayarı olan video record yazılımı yok.

Sırf puştluğuna koymuyorlar.
 
işinize yararmı bilmiyorum ama andrig diye bir program vardı geçen sene kayıt alabiliyor muyuz falan bilmiyorum

onu da denedim, irig ile 3sn delay var xperia z1c ile. bir halta yaramıyor. usb zımbırtısı ile daha falan diyordu kodlayan adam ama o kadar denemedim. onun da pek verimli olacağını sanmıyorum açıkçası.

irig + amplitube u iphone4'te denemişliğim var. gecikme yoktu.
 
Ben yaklaşık 1 ay önce iRig UA aldım gayet memnunum. Herhangi bir gecikme veya bozulma yok kesinlikle. genelde tablet kullanıyorum ama cepte de aynı şekilde başarılı (Sony Xperia Z C6603)

Aşağıdaki blues parçayı Xperia Z2 tablet + Walkband yazılımı + iRig UA + Washburn WI66 gitar ile kaydettim:
Burn

Önümüzdeki dönemde ise iRig Pro Duo almayı planlıyorum, o da UA ile hemen hemen aynı fiyata. Duo'nun UA'dan daha iyi olduğunu okuyorum heryerde..
 
Merhabalar ben birkaç gündür irig1 kullanıyorum note4 te hiç gecikmeyle karşılaşmadım tonlarda güzel amplitube ü tavsiye ediyorum note4 için...
 
Şu anda şehirden uzak bir tatil beldesindeyim. Elimde mg30dfx amfi var. bilgisayarım yanımda değil. Üzerimde çalıştığım projeyi telefon mikrofonuyla kayıt alabileceğim bir program var mı? İstediğim önemli özelliği ustuste katmanlar şeklinde kaydetmesi.
Teşekkürler.
 
Şu anda şehirden uzak bir tatil beldesindeyim. Elimde mg30dfx amfi var. bilgisayarım yanımda değil. Üzerimde çalıştığım projeyi telefon mikrofonuyla kayıt alabileceğim bir program var mı? İstediğim önemli özelliği ustuste katmanlar şeklinde kaydetmesi.
Teşekkürler.
Şehirden, trafikten uzak bir tatil beldesindesin demek, oh mis.
Valla Sana benden yapılacak en güzel tavsiye; gitarı, amfiyi bir kenara bırakıp denizin, kumun, güneşin tadını çıkarman :)
 
Geri
Üst