Crestfallen (Hardcore/ Emo / Alternative)

Grubumuz 2007 başlarında Ankara'da kurulmuştur. Grubun yaş ortalaması 16'dır. Grup alternative, hardcore, emocore tabanlı grupların coverlarını yapmaktadır ve en yakın zamanda kendi besteleriyle uğraşmaya başlayacaktır.. Elemanlar:

Barış Sarıgül ( Ritm Gitar & Vokal)
Çağrı Ataman ( Lead Guitar )
Arman Zenginpedük ( Bas Gitar & Geri Vokal )
Efe Batista Arda ( Davul )


Repertuar:

Avenged Sevenfold- Bat Country, Chapter Four
Bullet For My Valentine- Four Words To Choke Upon
Soil- Breaking Me Down, Pride
Disturbed- Down With The Sickness
Jimmy Eat World- Pain
My Chemical Romance- Famous Last Words
Sum41- Pieces
Muse- Time is Running Out
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
!9 Mayıs 2007 Cumartesi Lonestar Bar'da Crestfallen ilk konserini verecektir. Henüz kaçta çıkacağımız ve kapı açılışı belli değil haber geldikçe yazıcam. Biletler (ilk içki dahil) 8 milyondur.. İlk konserimizde bize destek olacağınızı umarak, gelmek isteyen herkesi bekleriz..
 
Valla şahsen grubu stüdyoda kendim dinledim çok ii çalıolar hepiniz 19 mayısta gelip kendinizde görebilirsiniz, crestfallen a şimdiden başarılar...
 
Tüm Turkrock kullanıcılarına selamlar ben grubun bascısıyım 19 Mayıs Lonestar Bar'da vereceğimiz ilk konserimize herkezi bekliyoruz...
 
Öylesine girdim bakınıyordum Barış Sarıgül ismini görünce bir an "nasıl lan" dedim. Meğersem isim benzerliğiymiş.

Akromegali diye aratırsanız forumda vokalinizin isim-soyisim adaşının olduğunu görürsünüz.(forumdan telecester52 olur arkadaş)

Maşallah yaşlarınızda pek gençmiş..
 
grubun tüm üyelerini tanıyorum ve 19 mayıstaki ilk konserlerine herkesin gitmesini oneririm... çok sağlam bi grup...
Crestfallen'ada şimdiden başarılar...
 
Bu grup 2007 nin basinda kurulmus ve grubun kurucu uylerinden bascı ve vokalisti tanıyorum ayrıca kayıtlarınıda sahsen dinledim...Gercekten basarılı ve gelecek vadeden bir grup oldugunu soylemek istiyorum...19 mayıs gununde verecekleri ilk konserde onlara basarılar diliyorum ve onların arkasında olacağımı soylemek istiyorum.
 
giray ne çok söylemek istiyorum demişsin lan :) eyvallah abi saol gerçekten de abartmşmyız biraz :) kaancım senin de bizimle olmanı cidden çok isterdik konserde :( neyse abi başka bi zamana umarım
 
LONE STAR CAFE

tarih:19 05 2007 saat:13:00 adres:tunalı gölge bar karşısı

DJINN STYLO
TRUCK
İNFRADARK
KEİZER
ENKAZ
CRESTFALLEN

grup sıralaması bu şekildedir
 
yarın lonestar cafe'de saat 13.00'da konserimiz var.. bizi desteklemek ve kafaları koparmak istyen tüm arkadaşları bekliyoruz :) çıkan dier gruplara da başarılar kopartalım kafaları :):)
 
dünki konserimizde bizimle olan herkese teşekkürler herkesin iyi vakit geçirdiği bi konser oldu ilk konser olmasına rağmen sorun yaşamadık.. önümüzdeki konserlerde görüşmek üzere :)
 
Geri
Üst