Crestfallen (Hardcore/ Emo / Alternative)

Arkadaşlar 4 Nisan Cuma gnü saat 7 de Crestfallen, BUPS(Bilkent University Preparatory School) Battle Of Bands de sahne alacaktır..Herkesi Bekleris:)
 
barış bey siz hatırlamazsınız belki beni zamanında ted deydim ben de hatta onur un senden çoktüğü cradle cd si hala duruyo bende neyse uzatmayalım başarılar diliyorum size şu battle of the bands de görüşmek üzere
 
arkadaşlar ben grubun gitar/vokali barış nickimi değiştirmek zorunda kaldım uzun bi aradan sonra bu topic'e tekrar yazı yazıyorum en son birşeyler yazalı baya zaman geçmiş (x

Öncelikle Crestfallen'ın kadrosunda bir davulcu değişimi oldu Efe Batista Arda'nın üniversiteye İngiltere'ye gitmesinden dolayı gruba davulcu olarak Sühan Gökçe alındı onun dışında Crestfallen'da geri kalan herkesin ismi ve görevi aynı kaldı. Grubumuz 2 bestesini bitirdi ve en geç Nisan'ın 2. haftası bu kayıtlarını myspace sayfasına ve gerekli sitelere koyacaktır. Teşekkürler..
 
Arkadaşlar Arman'ın da bahsettiği gibi 4 Nisan Cuma günü saat 19.00'da Crestfallen, Bups'ta ( Bilkent University Preparatory School) Battle Of The Bands yarışmasında yer alacaktır, desteğiniz bizim için önemlidir. Yarışmaya Avenged Sevenfold- Second Heartbeat, 30 Seconds To Mars- The Kill ve bestemiz olan The Bleeding Bliss'le katılıyoruz ama kim bilir belki bie Bat Country de çıkabilir aradan (x Bizi desteklemek ve müzik dolu bir gün geçirmek isteyen herkesi bekleriz..
 
cok guzel bir performansti bence... gerci mikrofonla ilgili bazi sorunlar vardi sanirim ama gayet basariliydiniz bunun devamini diliyorum ben de :D ayrica 1. ne zaman aciklanacakmis bilginiz var mi?
 
uzun süredir aktif bir şekilde kullanmıyoruz bu sayfayı, sanırım grupla ilgili yeni bilgileri buradan ulaştırabiliriz size.

En son Crestfallen bestelediği iki şarkıyı www.myspace.com/crestfallentheband adresine koyarak sizlerle paylaştı. Oldukça olumlu yorumlar aldık teşekkür ediyoruz hepinize öncelikle ayrıca kayıtta emeği geçen herkese ve özellikle One More Lie'da bas çalan Ünsal Özata'ya teşekkür ediyoruz.

Bunun dışında Crestfallen'ın gitaristi Çağrı Ataman çeşitli nedenler dolayısıyla gruptan ayrılmıştır bu nedenle grubumuza şu anda 3 kişi devam ediyoruz fakat bir lead gitarist arayışımız son hızla devam etmektedir bizimle çalışmak isteyen ve kendine güvenen arkadaşlar bizle iletişime geçebilir.

Bu sene benim ve Arman'ın öss senesi olduğu için grup çok fazla aktif olamayacaktır ama yazın bir demoyla ve konserlerle sizinle olacağız ve bu sene olabildiğince yeni bestelerimiz üzerinde yoğunlaşıp konser vermeye çalışacağız ama seneye Crestfallen'ın senesi olcak her yönden.

Bugüne kadar bizimle olan ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Bizimle kalın..

Barış-Arman-Sühan

www.myspace.com/crestfallentheband
 
grubumuza hala lead gitarist arıyoruz. ilgilenen arkadaşlar bizimle iletişime geçsin lütfen. teşekkürler
 
Geri
Üst