Schecter Demon 6

İyi günler türkrock sakinleri öncelikle daha yeni kayıt yaptım merhaba.Forumu kaydolmadan öönce takip ediyodum kısmet bugüneymiş.Forumda o kadar dolanmama rağmen kendi gitarım olan schecter demon 6 ile ilgili düzgün bir bilgi birikimi bulamadım o yüzden bu konuyu açmak bana düşüyor diye düşünüyorum.


schecter-demon-6-elektro-gitar-12402-12-B.jpg


Gövde: Ihlamur
Sap: Akçaağaç
Klavye: Gülağacı
Perde Sayısı: 24 jumbo
Tel Uzunluğu: 648mm
Manyetikler: Duncan Design Active Humbucker x 2
Kontroller: 3 pozisyon switch, Volume/Tone
Köprü: Thru Body (teller gövde içinden geçer)
Akort Mekanizması: Schecter Siyah
Renk: Metalik Siyah, Saten Siyah, Titanyum, Beyaz

Öncelikle bu gitar benim başlangıç gitarımdı.1 sene önce bu gitarı ve cort mg10u alırken(amfi=çöp).Gitarımın iyi olmasını amfimin ses çıkartacak bişey olmasını iststemiştim ve ikisini 900 tlye almıştım(şu an ikisi 2200 tl tutuyor).
Sustaini gayet güzel amfisiz verdiği sesin bile hoş bir tınısı var bana göre hatta bazen amfiden daha kötü ses çıkıyor(cort mg 10 :D)
Akort kesinlikle kaçırmıyor akşamları kalorifer yanıp sabahları soğuğa maruzkalmasına rağmen akordunun bozulduğunu görmedim.
sapı ilk başladığımda bana çok kalın gelmişti hatta grg180dx almadığıma pişman olmuşştum fakat müzik zevkim nickimden de anlaşılacağı üzere blues ve jazza kaydığı için ilerde bu neim için bir + bile oldu diyebilirim.
Endonezya yapımı olduğu dikkatli bakınca kendini iyice belli ediyor çünkü işçilik kalitesi pek iyi değil ama benim aldığım fiyat bandında sıfır en iyi gitarlardan biriydi.Bu konuda ek yorum yapamıyacam.
alttaki mi teli fretlere takılabiliyor bazen sizde oluyor mu merak ediyorum yorumlarda beliritrseniz sevinirim.

Gitar manyetikleri aktif ve özellikle metal müzk için birebir ancak clean tonları bana çok yumuşak geliyor (amfiden de olabilir :D) ve neck manyetiği de hakkını veriyor(duncan designed her ikisi de)


Şİmdilik diyeceklerim bu kadar daha önce demon 6 çalmış veya şu an elinde bulunduran arkadaşlar kendi izlenimlerini bize aktarsalar güzel olur iyi forumlar.
 
Geri
Üst