Çalıntı Ekipman Başlığı

Çok geçmiş olsun. Hatta daha önce diğer siteden gitar için sizinle görüşmüştük. Nadir ve direkt dikkat çeken bir alet olması en azından kişilere ulaşma şansını epey arttıyor, umarım kısa sürede bu kişilere ulaşabilirsiniz..
 
Çok geçmiş olsun. Artık küfür bile anlamını yitiriyor bu tür olaylar karşısında.

Özel bir gitar olduğu için illaki satışa çıktığında tanınacaktır. Özellikle Ulus tarafındaki sazcılara ara sıra göz atmakta fayda var. Genelde çalıntı müzik ekipmanları oralarda satılıyor.
 
Herkese cok tesekkur ederim kamera kayitlarindan 3 kisi olduklarini gorduk. Ve evdeki degerli esyalarla beraber arabamida calmislar. Su an polis merkezindeyiz. Yapanların muzikle alakasi oldugunu dusunmuyorum tip gorunus acisindan televizyon telefonlar vs gitmis. Olurda goren duyan olursa cok sevinirim. 3 adet ogre gitar Turkiyede sadece bende var. Umudum yok ama ne diyim

Türkiye'de sadece sizde olması açıklamasına istinaden soruyorum, geçtiğimiz aylarda çalıştığım şirketin ilanlarında bu gitar satışa konmuştu, sizin gitarınız mıdır?

Yoksa ortalıkta satışta olan bir başka ogre daha olabilir, yanlışlıkla cadı avcılığı olmasın.

Çok geçmiş olsun diliyorum.
 
Online gözüküyorum ama değilim su an icin bir gelisme yok. Evet bende var ara sira takas ve satisa cikartmistim. Arastirmalarim devam ediyor.polis 45 gün yatar ve cikar diyor bulunursa. Ne denir bilemiyorum.
 
geçmiş olsun önce.. şahıslara ancak sahibinden'e vs koyarlarsa belki ulaşabilirsiniz.. muhtemelen kasmayıp kenar köşe bir müzik dükkanına ucuza bırakacaklardır.. çalıntı mal satışı suçdur ve mağazaya giderse adamlara değilse bile gitara kavuşma şansınız olabilir.. yakın bir arkadaşım seneler önce çıkrıkçılarda bir dükkanda bulmuştu, vitrinde gören arkadaşının haber vermesiyle..
bu aşamada türkiye'de tek vs yerine seri numarasını gösteren fotoları vardır diye umuyorum..
haber alırsanız o fotolarla birlikte vakit kaybetmeden yanınıza polis alıp basın dükkanı..
 
Büyük geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuşabilirsiniz gitarınıza :( Forumda "Çalıntı Gitarlar" gibi bir başlık göremedim. Açılacak olan bu başlığın açılarak süresiz olarak sabitlenmesinin ve daha önce çalınan gitarların da paylaşılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Böylece, forum dışındaki diğer sitelerden de gitar araştırırken önümüzde bir liste olmuş olur. Çalıntı bir gitara denk geldiğimizde ilgili kişiye haber verebiliriz. Forum yöneticilerimiz @Grundar ve @diabolique, sizce de uygun mudur bu önerim?
 
Illa ki satmasj gerekmeyecek mi? Bir hirsiz 3 tane gitarla pek bir sey yapamaz sanirim.

45 gun yatar cikar meselesine gelirsek, eger ki satisa cikarsa sahibinden'de vs, adami cagirip faturasini bizler de kesebiliriz.

Umarim bir sekilde satisa cikar. Bir gozum sahibinden'de olacak. Ayni zamanda Istiklal'e bir dahaki gidisimde, Tunel'deki butun magazalar bir bir gitarinizin resmini birakip olayi anlatacagim.

Saygilarla.
 
Yalnız şöyle bir durum da var. Eğer ki hırsız böyle forumları kullanıp satmak isterse, bu başlığı görüp ilan açmaktan vazgeçebilir. Ama bu başlık olmazsa da insanların bu olayı görmesi mümkün olmaz. İki ucu da kötü değnek...

Çok geçmiş olsun Barış abi bu arada... Ama Türkiye'de bir başkasının daha olduğunu ne gördüm ne de duydum. O yüzden satışa çıkar çıkmaz bulunacaktır.
 
10 yıllık emektar gitarım evimden çalınmış olup gören duyanın iletişime geçmesini rica ederim.

Teşekkürler.
 

Dosyalar

  • 14264190_10155353652418975_6927040062762683987_n.jpg
    14264190_10155353652418975_6927040062762683987_n.jpg
    51.7 KB · Gösterim: 578
Geçmiş olsun.
Daha detaylı fotoğrafları varsa daha iyi olacaktır. Mesela seri numarasının göründüğü, veya herhangi bir vuruk vs varsa. Çünkü çalan kişi piyasaya sürerse üzerindeki stickerları çıkarır muhtemelen.
 
Geçmiş olsun.
Daha detaylı fotoğrafları varsa daha iyi olacaktır. Mesela seri numarasının göründüğü, veya herhangi bir vuruk vs varsa. Çünkü çalan kişi piyasaya sürerse üzerindeki stickerları çıkarır muhtemelen.
maalesef seri no sunu kaydettiğim drive patladığı için yok. herhangi bi vuruk çizik de yok, gözüm gibi bakmıştım.
. amerikan olması ve rengi dışında bir detayı yok. :/
 
Geri
Üst