Jackson Gitara Ibanez Floyd Rose Takmak

Merhabalar,

Elimde 2003 Japon bir Jackson WRMG mevcut, gitarın sapı, boyası, manyetikleri, iç devreleri kısacası her şeyini yeniledim. Son aşama olarak floyd rose kaldı.

Gitarın stock köprüsü, Floyd rose special. Original Floyd rose, special, lisanlı ve ibanez floyd rose ları başta olmak üzere her çeşit floyd rose u kullanmış biri olarak. İbanezlerin kendi köprü sistemini her zaman bir miktar daha rahat bulmuşumdur.

Sorum şu, sizce bu gitara İbanez marka bir floyd rose takmam mümkün müdür ? Teknik açıdan elverişli olsa bile ne kadar verimli sonuç alırım ? Değişik marka floyd rose tavsiyelerine de açığım.

Şimdiden teşekkürler.
 
Floydu oturttuğunuz vidalar ve merkezleri arasındaki genişlik eşit olmalı.Şuan ibanezin de köprülerini üreten gotoh fiyat performans olarak çok iyi.Bir tarafı duz ve geniş olduğundan çoğu gitara oturur.Birde arka boşluğa dikkat edin geri harekette saddle vidaları govdeye değmesin.
 
Fr Special çıkardığım bir gitara Ibanez Edge pro taktım, tremolo bloğunun hareket ettiği bölgeyi bir miktar genişletmek gerekti. Ayrıca saddlelarin altındaki plastik tel uçlarını tutan aparatlar Floyd yuvasına zemine temas ettiği için çıkardım bu şekilde kullanıyorum
 
Çok değişik bir deneyim olmuş, ama değişik geldi , eğer ibanez fr elinde varsa para vermediysen denenebilir, para verdiyseniz yazık, o rakamlara belki hantung full titanium edinebilirdin.
 
Geri
Üst